kärlek och respekt

Det är egentligen helt otroligt hur svårt det är ibland. Och på samma sätt överumplas man ibland av hur lätt de kan kännas. jag tycker att jag försöker och försöker, men aldrig kommer någon vart.

I dag kom belöningen. Ett ögonblick som jag väntat på, som gav mig kraft att kanske orka kämpa ett litet tag till. 

Ett ögonblick och allt väcktes till liv. Det låter klychigt, men det är sant. Nej, det är mer än sant. Det är så mycket större än vad man kan förklara med ord. Jag hade nästan gett upp hoppet. Nästan. Men någonting fick mig att hålla kvar. längtan. Längtan efter det där ögonblicket. Som idag äntligen kom. jag ryser av blotta tanken. Det är så stort, skrämmande, osäkert, men samtidigt så vackert, rent, o underbart! Hur kunde jag tvivla? 

Just nu önskar jag bara att jag kunde få ge denna fantastiska känsla till nån mer. Jag vill att Ni alla ska få uppleva den! Jag vill så gärna. Jag vill göra allt jag kan, för att så många som möjligt ska få det så bra så möjligt. Må så bra som möjligt. Bli så lyckliga såom det bara är möjligt! Jag ger Er alla så otroligt mycket kärlek och respekt! Allt jag vill är att Ni oxå ska få uppleva den känslan. ..nån form av energi. Någon kanske skulle kalla det kärlek. någon annan; "en kick". En tredje; ett mirakel. Vad vet jag. för mig är det så stort att det inte går att sätta ord på. jag förväntar mig ingeting mer nu. Jag vill så gärna göra detta för er! o jag vet att jag egentligen inte kan göra det. Jag kan bara visa vägen. visa hur jag fann det. finns det en chans att jag kan ge, så vill jag göra det. "happiness is only real when shared". 

Jag ska ge de ett försök till. Kanske behöver jag tusentals chanser till. Men jag är beredd att ge det iaf ett försök till. Nu vet jag att jag iallafall har gjort ett försök. Mer kan jag inte begära av mig själv. Allt annat vore ett misslyckande. 

Jag hörde en låt dedikeras till en person som personen älskade. Det var precis det jag behövde få höra. Den var inte till mig. Det var inte heller jag som sjöng. Men det gav mig tron på kärleken igen. Tron på att det är det som allting handlar om. Kärlek. Allt jag någonsin kan drömma om är att någon skall känna så för mig. MEn det spelar egentligen ingen roll. För Jag känner så. o allt jag vill är att Du oxå ska få känna den. allt jag någonsin egentligen kan drömma om är att Ni alla ska få uppleva den känslan för någon/någonting. det är så vansinningt underbart! 

Ett ögonblick. Jag var livrädd, för jag visste inte i vilket ögonblick den skulle försvinna. Men att vara så närvarande i varje ögonblick. o känna den totala meningen. Det går inte att beskriva i ord! men jag ger den kännsla till Dig. Varsågod. Ta emot den! andas in luften o kännn den. den är närmare än du tror. det gäller bara att våga släppa in den. För den är så otroligt stor. Jag var livrädd för att bli besviken. sårad. men när jag väl vågade så insåg jag att ingenting annat spelade någon roll just då. 

Nu är känslan borta. jag minns inte hur många gånger jag hann blinka innan den va borta, om jag ens hann blinka. MEn den fanns där, o den va äkta. ren. sagoligt vacker. den ger mig hopp. o jag ska göra allt jag kan för att Du oxå ska få uppleva den! jag ger inte upp hoppet om dig, min vän. du kommer alltid få vara min vän, även om inte jag får vara din. Du kan behandla mig hur illa du vill, jag kommer aldrig behandla dig likadant. Jag tror inte hämnd är en bra lösning. "man ska va mot andra så som man själv vill bli behandlad". jag tror verkligen att kärleken övervinner allt. Om Du sårar mig, ska jag bara visa dig hur mkt kärlek jag verkligen skänker dig. Så att du förstår hur viktig o underbar Du är. Då spelar mina känslor inte längre nån roll. Jag släpper inte dig, någonsin. hoppet sägs ju vara det sista som överger en. Du är mitt hopp. jag säger inte att allt hänger på Dig. Det är inte ditt fel, o det är inte din förtjänst. men jag tvivlar inte ett ögonblick på dig. o Du kommer vara det absolut sista som försvinner ur mina tankar. jag har känt känslan en gång. faktiskt två gånger. o Visst vill jag finna den igen. MEn jag vet oxå att om jag dör nu. så har jag fått uppleva den största känslan såm någonsin går att uppleva. Mer kan jag verkligen inte ens drömma om. Nu ska jag låta livet växa. O kanske lyckas jag en dag överläma eller föra den vidare den till någon annan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0