Spåkulan

Flera personer finner dig intressant. Berätta inte mer om dig själv på ett tag. Du bör vara mer mystisk.

MK: DU va min bästa vän! Ta inte det ifrån mig.


Så skumt! MK har bytt namn på fb o addat mig igen. o han ex. varöfr? hm.. jag fattade inte att de va han först så jag skrev ett medd.."hejhej, vem är du".

Kiss today goodbye,
The sweetness and the sorrow.
Wish me luck, the same to you.
But I can't regret
What I did for love, what I did for love.
Look my eyes are dry.
The gift was ours to borrow.
It's as if we always knew,
And I won't forget what I did for love,
What I did for love.
Gone,
Love is never gone.
As we travel on,
Love's what we'll remember.
Kiss today goodbye,
And point me t'ward tomorrow.
We did what we had to do.
Won't forget, can't regret
What I did for
Love

BH träffar C

Jaha. Såg att dom blivit vänner å fb nu. varför är jag så klen. jag blir asleden när mina vänner träffar andra. jag blir svartsjuk när folk frågar om jaghar pojkvän hela tiden. när ska jag får träffa nån? Jag rä nervös. rädd och ledsen. trött och rädd. nervös och deppig. hur ska jag nånsin träffa nån? hur ska nån nånsin kunna älska mig? Hur ska någon någonsin kunna älska mig? varför känner jag bara allt som blir fel? varför känner jag oro över andras lycka? Inte över kusinens giftemål, då känndes de bra, rentav riktigt bra! men när de är en man som är jag kunde varit tillsammans med? vad gör jag fel? det måste va nåt som gör att jag tänker fel?

jag skulle nog inte funka att bo ihop med nån. Prästen sa de häromdagen. efterom jag tycker att de är så jobbigt att åka hem.

nervös hela tiden!

Va ska jag göra? jag är så nervös hela tiden. orolig. rädd. Jag är rädd för att jag inte ska se. för jag ser så dåligt och de blir sämre o sämre. O så är jag ledsen för de dr  BH, att han nu ska gå på dejt m JEs kompis C. närö JW o JE frågade så sa han att han inte träfade nån o att han a öppen för att trfäffa nån. Men inte nrä jag frågade. vill han verligen inte va med mig´? men kan inte med o säga de till mig ens? ag har ju redan pratat m honom om de, så jag kan ju inte fråga igen lixom, dåblir de en allt för stor grej. då blir de pinsamt. varfr kommer jag bara ihåg de dåliga? Vrför minns jag inget som va bra på julfesten? jag minns att BH inte pratade med mig trots att jag satt brevid heon, fast de gjorde han ju egentligen. hur ska jag göra får att fånga hans intresse? hur ska jag få hans respekt och kärlek?

Jag är nervös för att jag åste börja söka jobb. o sen lägenhet o börja om, starta upp på nytt i en ny stad. sist längtade jag efter de, nu är de en skräck. kanske för att de blev så mkt jobbigare än jag trott. o jag va beroende av männsikorna jag mötte. men hur blir de den här gången? tänk om ag blir ensam? alla träffar nån under sin studietid. resten förblir singlar. är e inte så? varöfr är jag så beroedne av andras kärlek?

Måste gå nu. ska t psykologen.

Du betyder så mycket för mig

Vi gör som vi känner. det är så vi är. - dileva sa så i så mkt bättre. De lät så fint. Tänkte att jag skule tänka på det lite oftare.

JE berättade att hon trodde inte att så många visste om min kroinska sjukdom i ork. Utan att de dom flesta visste va depressionen. SHit vad ska jag säga till honom nu. nästa gågn vi ses.

Clownen skrattar o clownen ler
Men clownen gråter när ingen ser.

Dileva är härlig.

jag behöver få ur mig ångesten på nåt sätt. hur?

Ågesten.
varför sa jag att de mest va sexellt? Det hade väl inte han med att göra?!!? AAahh dumma mig!! Jag pratar o säger saker jag inte menar. men jag ville väl bara att han skulle veta att jag inte va ensam. att jag inte trånade efter honom. Att jag oxå hade nån. men de ångrar jag nu. Vil ju att han sak veta så lite som möjligt om mig. att jag ska va lite mystisk. att han ska fråga o intressera sig för mig, inte att jag bara ska häva ur mig massa saker. usch..gjorde jag det?? Vad sa jag eg. o vad sa jag inte. Det dumma är att jag inte kan komma ur det här nu. så vad gör jag nu? jag borde tänka på det positiva. att han kramade om mig. sa hejdå. ville krama mig. sa att jag luktade gott. ville ha mitt nummer. men jag tänker ändå på att han sa att vi bara va väner. o att han inte troddde att jag va så sjuk iaf.

Han lät lixom besviken för att jag inte va så rödhårig längre.

Va hände igår egentligen?

Sitter o lyssnar på Winnerbäck nu. Det får mig att må lite bättre. Bra är han. den där Winnerbäck. Jag hörde att han ska spela med Dalai Lama i Lund i april.

Igår va jag på julfest. Som tur va hörde AN av sig i fredags o ville ses. de gjorde mig glad. han har inte glömt mig. o han vill fortfarande ses. Han vill träffa mig. Lilla jag. trots att han är assnygg o fin o go, så vill han träffa MIG. jag behövde få känna det. Ffa efter de där pinsamma m BH. Visste inte hur jag skulle umgås med honom alls igår. Jättejobbigt va det först. Och sen. Satt brevig honom på sittningen. Det va många där jag ville träffa o prata med o många sa att dom va glada att se mig o dom sa att jag va snygg! Det värmde oxå att höra. GS tex. O MW. O TH. MEn inte BH. Fast han sa det sist. Jag kände mig fin. O det kändes fint att få chans att prata m BH. Dock vet jag inte vad som gick fel. Jag va nervös. de va fri dricka. o jag drack för mkt. Blev lite för full. Spydde två ggr på toaletten o blev sittandes där typ tre timmar. Y kom med vätskeersättning till mig. O jag missade hela dansen. Tror TH försökte raga på mig. O JO. MEn inte BH. =( är lite nervös för vad vi pratade om. Han sa nåt om vi är vänner. o det kändes lite jobbigt. Det vill jag ju inte egentligen. Ser han ingen attraktion i mig då? vi pratade lite seriöst oxå. jag tror jag sa att jag va sjuk på flera sät, o jag sa det två ggr. pinsamt. o så sa jag att jag inte ville prata om de. men att de va därför jag gått ner i vikt. o det va svårt att träffa nån. men sa att jag träffade nån, fast mer sexuellt. han sa att han lovade att berätta för mig han kom på vad han ville. det va tydlign han som inte ville träffa Alice länge. han som sa att de va svårt. men att dom inte pratat om de. dom har sagt att dom sa ska sätta sig ner o prata om de när dom är nyktra nån gågn. men att e inte blivit av än, men att dom mäste göra de nu när dom delar en direktionspost i spexet. Men han träffar nån annan. som han träffat i spexet. O vill inte säga vem. han är inte kär, men de verkade ändå som han hade känslor för henne. han berättade att han kastat sig in i ett förhållande direkt efter att tjejen va otrogen. o att den nya tjejen va beredd att flytta med honom hon ville ha barn o hela kittet. men han va inte redo för det. han sa att han inte ville ha nån beundrarinna. o jag sa att jag inte heller ville det. o när han sa att vi bara va vänner. Jag sa att jag inte ville att han skulle se mig som en beundrarinna. o han sa att vi bara va vänner. o då kändes det skönt. Jag vill gärna va hanss vän. o jag vill gärna va en bra vän. en nära vän. för han är en varm person som jag tror ger mkt respekt. jag hoppas det iaf. han är rälig. frågan är om han bara är sån mot mig eller om han avslöjar saker om mig mot andra precis som han pratar med mig om andra. hm. Han berättade att han brukar få beundrarot på fb från sköterskor på avdelningarna han jobar på nu. inte konstigt. vem vill inte ha en läkare som han som man =) vi övades på att krama. De va nåt om att han hade muskler o va hård o jag va mjuk o mysig att krama. O vi kramades o han sa att jag luktade gott o va mjuk att krama. =)

men när han skulle gå o lägga sig så gav han mig en kram o sa godnatt. sen kom han tillbaka o kramades igen. Då satt jag o pratade m TH o JO.

JE o CH-triangel va super oxå nrä ag va illamående o allt snurrade. fasen va illa jag måde. jag blr alltid så rädd när jag mår sådär. Fick ingen dans m BH tyvärr. me han vet att jag inte gillar de så mkt. men hade ändå velat dansa men honom. fick en lektion av TH på slutet. o han gav mig massa komplimanger. O jag har inte van vid att folk raggar. vet sällan hur jag ska svara.

just nu har jag mest ångest för att jag sa nåt till BH om AN. o för att jag sa att jag varit sjuk på andra sätt. han sa nåt om hatt trodde att jag vairt jättesjuk o o gått ner massa i vikt. som om jag inte varit jättesjuk. men de vet ju inte han. jag sa nog iofs att jag gick upp mkt av medicinerna. o att det snarare va så än att jag gått ner så mkt. men AW-tvfl sa att jag va smal. 

Vi hade en seriös stund jag o BH igår. men minns inte riktigt vad vi sa. jag ångrar alltid att jag pratar så mkt när jag blir full. efterosm jag inte minns vad jag sagt. undrar hur han ser på mig nu. läskilgt. var är min kontroll?

Funderar på vad han gillar. O jag vill anpassa mig sjävl för att passa honom. Kan de de va en på scen. EL? kasnek JS? eller MLJ, eller LR. lr kanske nån ny? vet inga fler singlar i spexet o han hade u tärffat henne där. därflör han inte ville avslöja vem. vet inte alls vad som är en tejj för BH. Men jag vill va hon. :/ varöfr är jag alltid sån här!??! VIll att han ska tycka om mig. att folka ska tycka om mg mest!

Du kanske tyckr det är jobbigt med mail o fb kommunikationen? När du berättade att sköterskorna brukar ragga på dig där. Du kanske inte vill prata med mig på de sättet där? Du frågade om mitt nummer men vi belv avbrytna av nåt.. minns ej vad. minnesluckor o hej o hå.

AN

sugen?:)
10:39pm
haha. ;);) det är jag väl alltid
tyvärr ska jag precis se en film som en polare till mig gjort.. går på svt 2. MVbk heter den. rekomenderas.
men de va allt för längesen nu ..
10:40pm
mmm.. de va det.. hade vart galet fint ikväll...
10:41pm
va längesen jag fick mysa. vad skulle du vilja om du fick önska?
10:42pm
dig på knäna.. suga av mig med din blick på mig...
10:43pm
o de vet du att jag gärna gör. fuktigt. kladdigt. o djupt.
10:43pm
komma på din utsträckta tunga
blir hård när ja tänker på de nu
10:43pm
åå va härligt! vill suga dig hård
o kyssa dina bröstvårtor.
10:44pm
senare ikväll?
10:44pm
vet att du gillar de ;);)
fast jag msåte upp tidigt imorn.. så de passar inte jättebra..
:(:(
10:44pm
åååhhhh:(
10:44pm
men du jag vill gärna snart!
10:45pm
me too
vill att du knäpper upp mina byxor direkt vi ses
10:46pm
jag gillar att du längtar.
direkt nere vid bilen?
10:46pm
mmmm
10:46pm
de va ju så pass länge sen.. kasnek att vi borde ta en öl först.
10:46pm
kan vi göra...
10:47pm
vore härligt att göra nåt annat o veta att vi både egentligen längtar efter något annat.
o sen veta att vi får de.
har för mig att du gillade att bli teasad ;);)
10:48pm
klart vi skall hitta på ngt.. men du vet att ja gillar galna ideer också
:):)
10:50pm
ojo! spontant o galet är härligt. som att bli upphånglad mot en vägg i partille kl 4 på morgonen utanför ett hus där folk kanske sov..
10:50pm
haha.. riktigt bra :):)
10:51pm
åå jag vill tillbaka dit!
10:51pm
komma på ens annans tomt;)
10:51pm
precis. o du blev sjösjuk av att gunga..
eller va de ett svepsjäl för att sluta gunga?
;);)
10:51pm
de blev ja faktiskt:)
fast ja va sugen me iofs
10:52pm
de va sjukt mysigt nrä du sa "ge mig en midsommarkyss"
hade vi gjort om de hae jag inte haft på mig lika mkt kläder;)
10:53pm
du va lite fegis d;)
10:55pm
men jag visste ju inte om du ville träffa mgi igen.. o jag ville ju de, o få ligga på rikgit
kunde vi ju inte göra där ändå.. skulle blivit ännu mer orättvist. men jag lääängtar efter att bli slickad.. fan va längesen. de önskar jag mig i julklapp andreas;)
10:56pm
den lovar jag dig:)
10:56pm
mmmmmmmm
10:56pm
len o skön så kommer du få en riktig lång slick...
10:57pm
då ska jag se till att va helrakad o len, allt för en sån present
10:57pm
:):)
sweet
10:58pm
o med öl i blodet kommer vi få ännu trevligare.
men jag måste tyvärr kila nu..
10:59pm
gör så
puss
10:59pm
vad är det du är såld på föresten??
10:59pm
min första affär
idag
10:59pm
va ju tvungen att kolla din profil lite ..du är så snygg ;);)
bra jobbat!
milstolpe!
men du vi får höras snart. riktigt snart!
puss
11:01pm
puss

BH

Hej igen!

Jag tror bestämt att du har börjat få en ny beundrarinna.. ;) jag hade gärna sett dig som min bordsherre på lördag, vad säger du om de? =) Tror iofs jag börjat räkan ut vem den tidigare var, och kanske även vem du beundrar..

Vad gör jag för fel? Varför dras fel presoner till mig.. när dom som jag vill umgås med drar sig undan..??


Tjo vilken härlig kväll vi fick i lördags! hemma i lugnet igen?

Du.. jag tror bestämt att jag funnit klängdockor i spexet jag med. dock väldigt negativt. Farför dras fel personer till mig för? O varför är personer jag intresserar mig för inte tillgängliga?

Du..du kanske har börjat få en ny liten beundrarinna ;) Tror jag räknat ut vem den andra var..o kansek även vem du beundrar..fast det är privat. Jag får ofta höra att jag verkar leva på 1800-talet när jag försöker ragga..MEn tänkte iaf höra om du kasnek vill bli min bordsherre pålördag? så får jag umgås lite med dig?

Å b! VIlken härlig kväll det blev i lördags! Hoppas u hade det fint, men att du är hemma i trygg o lugn miljö igen! Hade hoppats på att få mysa med dig mer dock! Kanske att du börjar få en ny liten beundrarinna kanske.. brukar ibland få höra att jag är född på 1800-talet när jag försöker ragga, men Hur går de eg m tjejen, jag vill ju inte va respektlös, men hoppas ju på att det inte ska inte klänga om du redan träffar nån, o jag är lite trött på envägsintresse.

Hej B! VIlken härlig kväll det blev i lördags! Hoppas du kommit hem till trygg och lugn miljö nu!
 Jag va oförskämt pigg igår, men idag..jisses!

Vet du.. jag skulle behöva en bordsherre till på lördag..låter som jag är född på 1800 talet, men tänkte fråga om du möjligen va intresserad? =) Jag vill umgås! kanske att du tom börjar få en ny liten beundrarinna kanske... ;) men jag fick uppenbarligen inte tillräckligt i lördags. =) 

 Men vill ju inte va respektlös om du faktiskt träffar nån, eller om det bara är envägsintresse..

 har kanske räknat ut vem, men respekterar att det är privat.

Hej B!
Vilken kväll det blev i lördags! Hur står de till så här efter igångsättning? Jag va oförsämt pigg igår, men idag, jisses! Hade iaf fantastiskt trevligt!

Men hade kasnek hoppats på att få umgås mer med Dig förstås.. Tror att du kanske börjar få en ny liten beundrarinna kanske. ;) längtar redan till nästa helg iaf! kanske att jag får äran att ha dig som bordsherre då..? Så jag får umgås med dig!

Hade hoppats på att få mysa mer med dig i lördags ju.. men får väl hoppas på en annan gång. Kasnek att du börjar få en ny liten beundrarinna kasnek ;)

Shit, va ska jag göra? Nu skrev jag till honom. Är det respektöst? jag känner mig som en 14-åring! MEn man måste våga för att vinna. Han skulle säkert inte använda det emot mig.. men vill ju ha hnom som vän. O hoppas ju att han ska se nåt fint i mig.

Jag är inte kär. jag vet inte ens vad jag tycker om honom. men han visade respekt. o jag är rädd att sabba de.
JH sa att hon vissste att dom legat m varann men visste inte om dom gjorde de längre. han sa att han hade sagt ner till en annan flicka för att han träffade en annan.. Alltså måste han ändå känna något kring den situationen. Eller så sa han så för att verka upptagen. Frågan är hur jag ska ställa mig till detta. hur jag redan ställer mig kring det. o vad jag ska göra . Känner jag ens något? eller är det bara att inse att jag han är ute ur in lek. att han redan valt? eller ska jag satsa o försöka kämpa för honom? Orkar jag de. är han värd det? vill jag ta rda på det? Jag har inte vågat ha sex sen du vet vad. Känns konstigt att ragga på nån o sen inte veta vart de leder. säkrast att inte ragga. men jag vill ha närhet, omtanke. kärlek. Men inte sex. inte just nu. inte än. O han verkade va en sån som man kasnek kunde få lära känna innan. som kune ha tålamod med mig. jag vill täffa nån som tycker om mig för den jag verkligne är. den osäkra, men kaxiga, men blyga pajasen, som söker kärlek. den glada, den ledsna.

Nu är hon online oxå. fasen. att hon är en vän till mig oxå.. blää. tänk om det rä så det är. han sitter där med henne o pratar nu. varför kan jag inte släppa det. släppa dom. låta dom få va lyckliga om dom är det? varför blir jag svartsjuk? Jag blir det, grymt svartsjuk. avundsjuk. Jag får en klump i magen. blir nervös. jag vet eg inte vad det är jag svartsjuk på. på att någon sitter klistrad vid datorn o väntar på att jag ka logga in. på att .. jag blir så uttalat ensam. o jag vill inte va den som folk tycker synd om. som inte har några vänner. eller nån speciell. som inte få r ha sex. nu blev han halvmåne på fb. o hon oxå. hon strax efter. pratar dom i tele nu tro? på msn? ägnar han henne full uppmärksamhet?

jag tyckte att han flirtade med mig i lördags. jag vill bara inte att han bara ska va snäll mot mig. jag vill att han ska bli kär i mig. är jag svårtåtkomlig? är jag svårt? ful? tråkig? varför dras ingen till mig? ingen bra? dom äckliga varför dras dom till mig? Som jag snapt vågar prata med för att jag rä rädd hela tiden.

Du.. hade hoppats på att få mysa mer med dig i lördags.. får jag en ny chans på lördag eller? Du kanske får en ny liten beundrarinna.. men jag vill umgås!

Du.. hade hoppats på att få mysa mer med dig i lördags.. får jag en ny chans på lördag eller? Du kanske får en ny liten beundrarinna.. men jag vill umgås!
10:10pm
Haha, beundrarinnor tycker jag vi skippar, blir bara bekymmer

Vilken diss! Men får väl respektera det. Envägsintresse är tråkigt. Får väl börja beundra mig själv. ;)

Ibland kan de va trevligt trodde jag, men får väl respektera de. Intresse vill man ju ska va ömsesidigt.

Shit jag vågade!!! Jag vågade fråga iaf! Visst, inte om bordsherre..men typ om intresse fanns. O han ville inte ha nån beundrarinna. men ville umgås mer iaf!

Vilken diss! Men får väl respektera det. Envägsintresse är tråkigt. För väl börja beundra mig själv. ;);)
10:30pm
Aow, förlåt Linda. Inte vad jag menade, alls
Men jag tror du förstår var jag står i relation till förhållanden :):)

Oo jag skrev kanske ;) krävs mkt charm för att jag ska bli äkta beundrarinna ;) Tog inte illa upp, alls.  borde inte heller lägga vikt på förhållande just nu. så kanske att jag förstår.

Jo ville väl mest uttrycka att intresse finns. MEn lovar beundrarinna rä jag inte. Så får du visa på mer

O tog inte illa upp, alls. Ville väl bara uttrycka nåt vitsigt av att nåt intresse kanske finns. men tror jag förstår precis björn. Förhållanden är inte min grej heller just nu, det tror jag Du förstår. men hoppas du tar de som en komplimang ändå. ;)

Tog inte illa upp, alls. Tror jag förstår precis b. Just förhållanden är inte min grej heller just nu, det tror jag Du förstår. Men hoppas du tog det som en komplimang ändå ;)

Bläää. hatar att vänta.. nrä man fudnerat o klurat o skcikat o väntar på domen. HOPPAS att vi komer kunna bli fina vänner igen. på nytt. att jag inte sabbat nåt nu.

Nu blir de läggdags här! Men snart är de helg igen! =) sov gott sen!

Ursäkta mina sporadiska inlägg..men nu blir de sängen här! Hoppas du får sova gott, så hörs o ses vi!


FB SAMTAL:



Hej B! Vilken kväll det blev i lördags! Hur står de till så här efter igångsättning? hemma i trygg miljö?
9:47pm
Ja det var härligt, hemma på jobbet igen. Lite desorienterad efter alla nätter men snart så ;);)
9:49pm
:):) jag va oförskämt pigg igår, men idag..jisses. Labil till tusen!
men skönt att tåget gick ända fram den här gången då ;);)
10:06pm
japp, var ute precis i tid. En kompis blev sittande på centralen bara nån timme senare ;);)
10:10pm
Du.. hade hoppats på att få mysa mer med dig i lördags.. får jag en ny chans på lördag eller? Du kanske får en ny liten beundrarinna.. men jag vill umgås!
10:10pm
Haha, beundrarinnor tycker jag vi skippar, blir bara bekymmer::) Men klart vi ska hinna umgås lite mer på lördag! Kvällarna på villan går så löjligt fort har jag märkt
10:19pm
Vilken diss! Men får väl respektera det. Envägsintresse är tråkigt. För väl börja beundra mig själv. ;);)
10:30pm
Aow, förlåt Linda. Inte vad jag menade, alls
Men jag tror du förstår var jag står i relation till förhållanden :):)
11:00pm
O tog inte illa upp, alls. Ville väl bara uttrycka nåt vitsigt av det.. menade inte att skrämma dig ;);) men tror jag förstår precis björn. Förhållanden är inte min grej heller just nu, det tror jag Du förstår. men hoppas du tog de som en komplimang ändå. ;);)
va menat som nåt positivt.
11:04pm
då så, tack ;);)
11:07pm
haha, kaxigt!
men för all del ;);)
11:08pm
:*:*
11:38pm
;);) Ursäkta mina sporadiska inlägg.. men nu blir det sängen här! Tack för idag, och hoppas du får sova gott sen! Så hörs o ses vi!
kram!

BH:godnatt!

RSS 2.0