Marcus Birro. Svensk poet.

Marcus Birros blogg. läs den. såg hans framträdande på allsång på skansen nyss o han va ju jättebra på att fånga uppmärksamheten, shit, blev faktiskt tagen. gillade honom starkt. ska läsa in mig på hans blogg senare.. o sen ska jag packa ihop lite plugg saker för jag ska plugga hos JE imorn.o så kanske börja måla på dom där tavlorna till väggen ovvanför min säng. vi får se om vi hinner.. plugget är viktigast just nu..och att vi får ses=) sen KANSKE jag ska träffa V imorn kväll efter hans jobb.. han ska tänja ut mig som han utryckte de.. för på tors ska vi ses tre st.. jag o två killar..har aldrg gjort de med två förut.. lite läskigt men de är ändå nåt jag vill prova.. nu ska jag gå o se på harry potter. Tjipp.

fina musik. härliga röster.

ashley broke toussant, lullabye.

Frida Sundemo. oxå mkt härlig röst.

ont i mitt hjärta när jag tänker på Dig.

JAg står inte ut. ur ska jag orka? Berättade för H Dep om MK idag. kändes jobbigt, men de är först nu jag gråter över honom. igen. ha äntligen beslutat mig för att inte ha honom blockad. Hoppas innerligt att han aldrig blockar mig.. att han inte ska utesluta mig helt ur sitt liv. jag skule inte stå ut. fast jag vet att mina tårar inte spelar någon roll, för han ser ju inte dom. syns man inte så finns man inte. inget vet hur jag mår ..alltås mår jag inte dåligt o ingen kan hjälpa mig.. o jag vill ha hjälp av honom. MK. ser dig online på msn nu.. du bytte din status till " jag älskar dig". bara de drog igång mina tårar. jag önskar att de va till mig.

I ett desperat försök att komm aöver dig har jag nu haft sex m Victor. tre ggr.. hittills. vet inte om de blir fler.. tror inte han e så intresserad.. först va han de.. o vi taggade igågn varandra.. men jag är väl för dålig i sängen helt enkelt.. han va min lärarae..men som kk är jah kanske inte mkt o ha..tyligen inte.. han lärde mig deep troat. o nu är jag def av m oskulden.. han knullade mig underifrån o de va underbart! skönt o förknippa någon annan m sex o inte bara MK.. förknippar ju en del m Alex o Tim oxå.. men MK är den enda som lyckats ge mig orgasm....

Sitter o pratar m T nu.. o har börjat flirta lite m B från midsommras.. han skrev till mig efter at t jag addade honom som vän. o nu har vi snackat lite.. hoppas man kan prata m honom.. han verkar va en bra kille. känner att jag behöver nån nu...... nån för att glömma MK.. gör ont i mitthjärta. men jag antar att jag måste försöka. för han tar oxå så mkt energi. o inen ger tillbaka.... inte så de läker dom såren.

orka! varör ska man stå ut? o vaför säger alla till en att man s rbättre ut för var dag, när man inte allas gör de. !??!

RSS 2.0