Måste måste måste, plugga.

Jag gör verklgien ALLT för att slippa plugga. Har hur mkt som helst o göra, o vet itne var jag ska börja, så jag blundar o hoppas att de inte ka finnas när jag vaknar. Nu funderar jag på att gå o simma lite, o sen MÅSTE jag ta tag i mitt plugg. eller så gör jag de nu, o så får jag simma sen när jag är klar! en mkt bättre deal egenltien , men man blir ju faktisktgt lite piggare av att simma oxå, o jag e trött. suck. har målat naglarna..ätit, massor, men inte tvättat, inte pluggat, inte damsugit, inte plockat undan frukosten. jag e så rött att de e sjukt!!!!!!!!!!!!! o så börjar plugget imorn o jag får nya uppgifter. hade varit skönt o va klar m de gamla då. NU MÅSTE jag göra de här!!!! skärp dig linda!!!!!!!!!!

Vad är du rädd för?

Vill Du prata?

Vad ska jag skriva om jag nu bestämmer mig för att skriva till dig. att göra ett förök till. Du e online nu, men vad ska jag säga? Inget, jag vet. för de sa du till mig en annan gång. när jag hade kärlekstrassel..då frågade jag va jag skulle göra o du sa, "inget så klart!. så det är vad jag gör nu. inget. "behandla andra så som du själv vill bli behandlad".

Jag svettas o fryser omvartannat. mår inte så bra psykiskt. hade sex m V i måndags.. utan kondom. han kom inte i mig..han kom i min mun.. men ändå.. jag blev så klart asnervös..gick o köpte ett dagen efter p-piller... o tog de på tisdagen.. pratade m Hedvig om de. hon lugnade mig lite. MEn ändå. 1 på 200 blir gravida ändå. o 1 på 200 får reumatism. så klart att de kan hända mig. varför skull ejga ha tur!? fast de är nog ganska vanligt, så jag borde väl inte va orolig.. men de är just de.. nu när jag äter dom här mediinerna s fick jag ju inte bli med barn.. eftersom fostret kan få allvarliga skador o med för livet. o de vill jag ju inte ge någon, inte om jag undika de. då väntar jag ju hellre med att skaffa barn till jag slutat m behndlingarna. men som sagt..blir jag med barn får jag väl göra en abort. men jag har bara äldigt svårt att se mgi sjäv kunna göra en sån sak..men jag måste. ör barnets skull. nej de e inte sant. fy vilken lögn. hur kan man göra så, säga att man tar livet av någon för dens skull, de mste dom väl få svara på sjäkva även om de är ett barn!? då får dom vänta till dom är 18 o ta liet av sig sjävla! de borde få va ettt eget val, som varje mska fr bestämma själv!me TÄnK om jag o V skulle få barn nu. HRU skulle jag kunna berätta de för mina föräldrar?! mamma skulle flicppa totalt, o pappa skulle skämmas..o troligtvis sandra oxå.. nej hon skulle bli besviken. samtidigt tycker inte jag att man ska ha sex om man inte kan ta konsekvenserna. Jag tycker de är så fånigt m ungdommar som inte vågar prata om preventivmedel.. sånna som inte vågar köpa kondomer borde inte ha sex. står man inte får de, ska man inte ha sex. o man ska stå för den prsonen man har sex med, annars ska man inte ha sex med den personen! därför sajag nej till V idag när han drågade om jag ville träffa hans polare o ha sex med honom oxå.. jag vill verkligen prova o ha en trekant.. både m två tejeero två killar..

Hur vågar män lite på kvinnor egentligen!? hur vågar dom lita på att dom tar sina p-piller..? skulle jag lita på en man om han sa at han åt manliga p-piller..?

VA där du rädd för?
Vad är jag rädd för egentligen?

för att såra någon. Jag är LIVRÄDD för att såra någon. för jag vet hur ont de kan göra. hor ont de gjorde när du sårade mig, o jag vill aldrig behöva utsätta någon för de.

sen är jag rädd för att bli lämnad ensam.

så o skrev CB att " jag msåte dra nu, puss"..

s ånu känner jag mig ju inte mindre ensam, eftersom han är den enda jag pratat med idag.. suck . ibland hatar jag ensamheten. ibland är det de bästa jag vet. hat o kärlek ligger ju nära varandra har jag hört. precis som glädje o sorg. jag borde va lycklig att du är lycklig även om de är med någon anna. men de är jag inte. jag är olycklig. i min ensamhet. för jag vågar inte ens va ärlig mot dig o säga osm de är, att jag saknar dig o älsakr dig. för jag är rädd att du ska lämna mig, igen, för gott. bättre lite än inget. att se dig online på msn är först så upplyftande attt att jorden stannar o ett rud går genom kroppen. de varar bara nån sekund men är så starkt att jag inte kan släppa de, för de är de eda som jag vet är verkligt. läste ditt inlägg i din blogg idag om att "nu är de enda som finns".. mkt smart skrivit. så finns inte mer, o nuet skapar din framtid. i dået skapade du nuet. de som du gjorde då är de som gör dig lcyckig lr olycklig,. ingen ide att gräma sig över de. hur vill du ist reagera nästa ¨gång, hru ska framtidens nu bli? de är upp till oss, var o en. fundera över de LInda. bär ,ed dig de som han gav. men låt de inte tycga ner dig. va stark! du ska klara de här!

Puss

MK igen.

Jag saknar att va din vän.

JAg tycker så otroligt mkt om dig. du är inte så snygglängr.e.. jag ndrar så hur du mår. samtidigt är du galet vacker.

Har precis träffat S o varit hos henne o lyssnat på madonna.. satt på hennes takterass precis utanför ullevi. förut idag träffade jag EH, o åt middag o solade o myste. igår träffade jag oxå Sa o Jo o vi va här o pratade hela natten. en kille på taket kastade skväte guatemale över hela mig.. jag fick tom i ögat! så vi gick in ist.

såg VQ in action idag, som dörrvakt..han e snygg. men inget för mig.. jag är inte alls sugen på sex..fattar inte vad som hänt igen.. mår typ illa o e trött. men jag VILL ha sex med honom, jag vill fortfarande lära ig allt de där vi pratat om.. o så känner jag mig plötsligt äcklad.. suck. har mått rätt illa idag o igår.. segt, inte mkt o göra.

funderar på att göra nån form av dagbok för att se mönster i mitt beteende..men de kräver ju att jag håller fast vid de ett tag.. typ träningskalender/dagbok. o med vad jag äter..mens..träning..väder..värk..väder..mediciner..gjort under dagen..

samtidigt hatar jag dig, hatar hatar hatar.. jag är så trött på att va ledsen o sakna dig. jag älskar dig. o jag vill få prata med dig... marcus hade skriivit tiil mog på msn idag när jag kom hem.. o jag han bara läsa M o jag trodde genasta att de va Du,,, mitt hjärta slog fortare..andades kraftigt in o vågade inte röra lungorna efter de.. tils jag vva tyvungen att läsa igen.. o såg att de inte va du.. tusen tankar for geonm huvdet. men alla gav mig en bra känsal.. jag troddde du ville ta upp kontakten.. berätta hur du mådde..be om nåt jag kunde göra för att hjälp dig.. tänkte oxå att du kasnek sett att jag vart inne på din ns..  att du kanske skulle skälla ut mig för att jag inte låter dig va...som jag lovat.. men jag har fortfarande inte kontaktat dig. jag vill ara se bilderna för att se hur du mår.. att du verkar leva som du förtjänar..o jag tycker du fötjäar mer... bättre..men om du anser att detta är "bättre" så är jag glad för din skull. jag ska försöka vara tacksam för den tid jag fick.  va glad åt att du är lycklig.

jag ska försöka. komma över dig. fast jag itne vill . är rädd att glömma dig. ska försöka inte glömma dig, bara kunna gå vidare oxå. frotsätta älska dig utan att sakna dig så fruktansvärt. älska dig mer. älskar dig kravlöst. ska försöka.

älsakr dig!

RSS 2.0