Vad som sårar. tänkar om MK.

Jag behöver ta tag i det. Varöfr sk ajg undra. är de inte bättre att fårga rakt ut? du har jag iaf gjort vad jag kan..? Jag borde skariva ett brev till MK. o fråga vad som hände. vad jag gjore fel. de är ju de jag vill veta. om han kände osm jag, om han va äkta. om jag inte va tillräcklig. eller vad som va fel. jag måste varit riktigt dålig eftersom du inte hörde av dig alls. du vville inte ha med mig på din resa alls. de sårade mgi.  

Varöfr tvivlar jag? för att verka svag. för att han ska uttalat ska tycka illa om mgi. för att jag är rädd för vad han sk säga. men hur ska jag blir bättre om jag inte för veta? för att han uttalat inte ska svara? ja men de gör han ju inte nu heller. men nu har jag inte försökt. för att jag är rädd att han inte ska tycka om mig. de rä nog de jag är rädd för. men kan han inte åf tyka att jag rä patetisk då? är inte de bättre att jag iaf försökt? eller är jag för töntig då?

Varför har inte jag börjat m droger. Vad är de eg som gör att jag är sån motståndare till de. Jag har väl aldrig sett nån som misbrukat ha den där glöden. o de rä ju glöden jag vill ha. Våga säga vad jag känner. våga stå för vad jag tycker. våga älska utan gränser.

Det som gör ont.

Det sårar mig så vansinnigt o gör så ortoligt ont att du inte älskar mig. Det är allt jag vill ha. Din kärlek. Att du ska se mig. Jag har aldirg känt mig så hel, som att inga problem verkligen va så viktiga. Inte nrä du va där. Då kunde jag dö, o veta att jag gjrde precis de jag ville i den sista stunden innan jag dog. Jag kände mig inte ensm. De kändes som du förstod. som att du såg min kamp. När jag sa att de va okej för dig att gråta i min närvaro, så sa du "jag vet". Jag tror att du kände min kärlek o min reskept för dig. DU måste ha gjort de. O du tog emot den. iaf en liten stund.

Idag har jag ont i mina ben. Vaknade o fattade inte vad jag skulle ta mig till. O så kom mensen . så klart. Har inte haft så mkt finnar den senaste veckan. Funderat mkt på hur jag ska göra m ES. Om jag ska berätta om våldtäkten. ELler om jag ska våga ha sex med honom öht. Idag kändes de som att jo, de är klart jag ska h asex med honom. Jag kanske inte kommer ha sex igen innan jag dör. Jag vill ju bara att nån ska ta mig. vilja va med mig.

Jag vill så gärna ha kärlek. Hur får jag de? HUr får jag någon att älska mig. o hur kan jag älska någon så att dom känner det. Jag vågar inte ta bort honom. tänk om jag behöver honom igen. Jag är rädd att jag aldrig ska å känna hur de känns att bli älskad. DOm jag ser som är förälskade lyser. glöder. jag vill oxå få veta hur de känns. Att va lycklig. O kuna säga att jag är det. hur vet jag om jag är de. hur vet dom?



Du vill tjäna mycket pengar och börjar fundera på att byta jobb.

Du är lekfull som en katt och vill mysa med den du älskar.

En musikalisk person kommer in i ditt liv.

Du tänker ofta på en klasskamrat som du förlorat kontakten med. Ni har fortfarande mycket gemensamt. Leta.

Slink in på ett fik på hemvägen. Det kan bli mycket trevligt.

När solen tittar fram kommer dina bekymmer att kännas mindre. Än finns det hopp.

Slink in på ett fik på hemvägen. Det kan bli mycket trevligt.

Du trivs i gänget men behöver se dig om efter nya bekantskaper. Det måste in mer spänning i ditt liv.

Du försöker att läsa av en person men det är inte så enkelt. Fråga istället så får du svar.

Köp hem lite choklad och njut. Du måste unna dig lite lyx ibland.

En arbetskamrat, på en annan avdelning, har upptäckt dig och kommer att försöka ta kontakt.

En vän inspirerar dig till en ny hobby.

Smycken gläder dig och nu är det rätt tid att lysa upp tillvaron. Leta i dina gömmor eller handla nytt.

En person med initialerna A.P. kommer att höra av sig till dig.

Du försöker fånga en person som redan är förälskad i dig.

Du undrar om en viss person är intresserad av dig. Svaret är ja.

Nu har du god chans att fynda ett riktigt fint smycke second hand. Ge dig ut och leta.

Nu är det dags att fylla din tid med roliga aktiviteter. Du behöver energi.

Det går inte att lära sig något när hjärnan är på annat håll. Koncentrera dig.

Du upptäcker Zumba.





Jag har aldrig trättfat nån som sagt att de är lät att leva. varför tror man då att det ä rde rätta?
Varför förvänar man sig sig då det?

VArför anpassar jag mig så? Varöfr försöker jag så hårt? Jag lägtar efter kärlek. o respekt. o nu är e ES som får mig att må bra o jag blir beroende/desperat o grymt svartsjuk. Jag vill få mest. va mest speciell. Varöf rklänger jag mig fast så hårt vid det? för att jag inte känner de nu. FÖr när jag tänker på de så är de nästan så att jag kan känna det, fast de gör jag aldrig. Jag når aldrig tillbaka. men jag minns att de varti nåt bra.

Det som gör ont. Vad är det? svartsjuka? är de bara avsaknad a vkärlek? varöfr är de en tävling? De gör bara ont. vågar inte känna efter hur ont de gör. vilken sorts värk de är.

MK 5 - brev

Hej där!

Hur går de för dig? Tänker på dig och hoppas du snart ska få må bättre! Det har säkert hänt mycket sen sist för oss båda, och jag vill gärna lyssna om du vill berätta vad som hänt Magnus. Finns det kanske något jag kan göra för dig?

/Linda

Hej där!

Hur går det för dig? Har tänkt på dig mycket och undrar hur du mår. Är säker på att de hänt massor sen sist, för oss båda, och jag trodde jag ville ha en usäkt, en förklaring. Men jag vill nog mest bara gärna lyssna om du vill berätta. Hoppas du finner styrka och orkar kämpa. Finns det något jag kan göra för dig?

Spåkulan 11-01-28

Sätt på radion. Något kommer att fånga din uppmärksamhet.

Packa din väska kvällen innan. Din morgon blir stressig.

Några omkring dig är osams och du gör klokt i att hålla dig utanför.

Ditt leende får folk att upptäcka dig och du kan t.o.m. få oväntade komplimanger.

Dina sommarminnen kommer att förgylla vintern också.

Fyll på ditt hemapotek, förkylningar är på väg.

Köp hem lite pepparkakor. Nu börjar det droppa in folk då och då.

Den som bara har pengar är fattig. Du har så mycket mer.

Köp dig en ny skön tröja. Det har du råd med.

Något krymper i tvätten om du inte ser upp.


To be a rock and not to roll.

To be a star, you must walk your own path, shine your own light and not be afraid of the darkness, because that's when a star shines the brightest.


Spåkulan. Backa inte utan försvara din åsikt. Du vet ju vad du tycker.

Gör ditt bästa för att imponera på nästa fest. Du har mycket att vinna.

Packa din väska kvällen innan. Din morgon blir stressig.

Låt inte dina ägodelar ta makten över dig.

Backa inte utan försvara din åsikt. Du vet ju vad du tycker.

Hjärtat tar glädjeskutt och kinderna blossar. Detta händer snart.

Du fastnar lätt framför datorn och märker inte att din partner blir lidande.

Massera din mage i cirklar utifrån och in och tvärt om. Det gör dig lugn och du känner dig inte så uppblåst.

Skaffa lite fler strumpor och nya underkläder. Du har stressat för mycket för att hinna med det basala.

Hitta på en anledning att fira. Bjud hem några vänner. Du behöver inspiration.

Du fastnar lätt framför datorn och märker inte att din partner blir lidande.


ES 3

Jag är så rädd för att bli ensam. För att ingen ska märka när jag dör. Jag blir tokig.

Har ont i varenda led idag. Började få ont i höfterna i förrgår, igår värre o idag ännu värre. Kanske borde jag ha sex m ES innan jag får så ont att jag aldrig kan ha sex igen. Eller så borde jag inte ha det. Om jag inte kan ha sex kasnke det inte är meningen att jag som människa ska ha sex. De kasnke verklgien inte är meningen att jag ska få njutaav livet alls, eftersom det hela tiden stäler till problem för mig? Känns som jag förstörde något igår. Jag hade inte räknat med att det skulle bli som de blev. Men jag känner ju honom, litar på honom. Varöf rinte ha sex med honom som den första efter våldtäkten? Vem skulle kunna ha mer tålamod med mig än han. Jag uppskattar veklrigen att han har tålamod med mig. Men ska jag berätta om våldtäkten? ÄR de bra/eller dåligt?

Varför kan jag inte sova. Varöfr kan jag inte prata med psykologen om detta? Varöfr kan jag inte få tid hos reumatologen för att prata om värken? Ska jag behöva bli så här deppig innan jag får tid?????

Jag vet inte vad jag ska ta tag i. För det är allt. Mår jag dåligt för att jag rä deppig över VQ o ES. För att jag oroar mig för att ha sex igen? För att inte ha det, för att jag är kärllekskrank? Eller för att ag har ont pga att jag minskat medicinerna, eller för att det är kallt ute och lederna värkser för de. Jag är rädd att de ska bli värre, för de blir värre för var minut/timme/dag. Ska jag ringa läkaren på reumatologen? Ska jag ringa en psykiater? Ska jag prata med Erik? Borde jag prata m Psykologen? Eller ska jag bara sova o klä mig varmt? Vågar jag vänta o se? Orkar jag göra allt? Vilket ska jag välja? Vet itne vad jag tror på mest. Jag rä rädd. Eller är det kanske bara mensvärk?

Nu har petra ringt från reumatologen. Vågar knappt ringa upp. Är rädd att han vill ta bort cellgiftena helt utan att ge mig nåt annat.

Om jag inte pratar med dig så kanske det blir som med MK. Att vi kommer hångla nästa gång ändå.

Nu har jag pratat m Petra på reumatologen. Läkaren har skrivit ut illamående tabletter till mig! Dom ska tydligen ta bort illamåendet helt! Tänk vad de vore fantastiskt!

Jag mår alltid mkt bättre när jag prataar med ES. Jag är liom inte ensam med min gråt. Det är nån där. Som ser mig ifall jag dör. Han får mig att må bra genom att finnas där.

Jag rä rädd för att bråka med honom, för jag rä rädd att förlora honom. Jag vill så gärna ha nåns kärlek. Jag är rädd att han inte sk aha tålamod med mig. Jag kom på vad de är jag tycker är jobbigt. Jag är rädd att de skulle bli n tävlig mellan mig o sofia. Jag skule antagliten vilja göra allt för att du ska tycka mer om mig än henne. O jag orkar inte tävla. Jag blir tokig!!

Varför ska jag hela tiden älta saker. Jag rä rädd att han ska tröttna på mig.

Jag borde försöka ta reda på vad jag vill med ES innan jag träffar honom nästa gång. Vill jag ha sex med honom. Vill jag bara va hans vän. Vill hans ens träffa mig om vi inte har sex? Eller vill jag nåt mer? Vad vill jag ha av honom? Ä rjag kasnek bara rädd att förlora det jag har? För att de är det enda som får mig att må bra? Hur skulle jag orka om jag inte hade erik? Min bästa vän.

Sex sex sex. Vilken hets det är kring sex. Jag kanske är assexuell? De vill jag ju inte va. Det är ju nästan lika socialt okej som att inte dricka kaffe. Det är konsitt. Man blir inte lika lätt att umgås med. Blää. Varöfr kan jag inte få va unik på nåt bra sätt. Varöf måste allt va dåligt o sjukt.

Jag tror bara inte han vet om att han kan såra mig med så lite. Han försöker. O det är vackert.



ja allså. jag kände bara att de blev så fel, igen. jag tycker så klart inte att de är fel att du vill ha sex o närhet. o de är ju asbra att du rä öppen med de, så att ignen blir sårad. jag har ju velat samma sak. jag gjorde de dock för att jag inte ville bli kär i nån av dom, men smatidigt ville ha närhet. men kände mig bara slampig ist. jag är kasnek rädd för att de ska bli en tävling mot de andra tjejerna som killen träffar o att jag vill att han ska va mer ”lojal” mot mig. Att jag ska va den bästa. O jag vill helst vara så bra att jag är tillräcklig utan att han behöver nån annan för att kompletera mig för att upfylla sitt behov. Annrs känner jag mig dålig. Sen har de hänt saker på de området efter denna period som inte varit så bra erfarenheter. Jag rä inte redo att prata om de. Tror jag. Finns ingen jag hellre vill berätta för, men vågar verklgien inte.  Men ska jag ha sex igen måste det nog va med nån som har asmkt tålamod med mig. SÅ jag verklgien inte känner krav. O kan lita på att presonen är mer lojal mot mig än andra. O du har visat mig massor med tålamod. Tänk om jag faktiskkt vill ha sex med dig. Jag är väl rädd att du ska tröttna. För jag hade nog gjort de för längesen. O jag är rädd att du inte ska orka eller vilja va en vän för mig längre. Ifall jag inte klarar av det. Jag är rädd att bli för beroende av dig, för att de rä du som får mig lugn o att må bra.



Varöfr bryr jag mig om vad andra säger så mkt? För att jag vill ha deras kärlek. Måst eva därför.

Jag har blivit våldtagen erik. Eller har jag de.

Jag är rädd för att ändra åsikt. Känns osm jag borde veta allt redan. O jag kanske tycker en sak. O när jag funderat på de så tykcer jag en annan. Jag vet ju inte var jag har mig själv. Förösker lära känne mig själv ju. Står jag för den här åsikten.

 


Medicin mot illamåendet!

Idag ringde sjuksköterskan P fårn reumatologen o berttade att doktorn skrivit ut ny medicin till mig!! yey! Hoppas att jag slipper må så himla illa nu då! På sät o vis vill jag gå o lägga mig nu. o på sätt o vis vill jag gå till affären o handla allt så jag klarar mig för helgen för de lär bli askallt imorn.. o då vill jag ju inte ut!!! men måst ut o hämta medicinen. antingen idag/ikväll eller imorn. vad väljer jag??? hm.


Dåliga spådommar

En lång forskande blick får dig att vilja sjunka genom marken. Titta tillbaka in i dessa ögon � det är ödet!

Du får stöd och uppmuntran på jobbet.

En möjlighet till befordran dyker upp

Du försöker ställa krav på dig själv men skjuter upp saken igen.

Odla din talang så blir du glad.

Börja resa även om det bara blir i Sverige. Du har mycket att uppleva och lära.

Packa din väska kvällen innan. Din morgon blir stressig.

En tjugoåttaåring kommer att ge ditt liv en annan riktning.

En person med initialerna A.P. kommer att höra av sig till dig.

En ny bekantskap tillför spänning i ditt liv.


ES. 2 ångest efter frösta ggn.

Hej..!

Hur går det för dig? Du vill inte berätta för mig vad som händer, vad som hänt? Jag vet att jag inte har en aning om ditt liv längre, vi har nog både förändrats. Men jav vill gärna lyssna om du vill berätta.

GAAH!!

Ha rprecis pratat m ES om söndagkvällen. Suck. vad gör jag för fel? Jag vill ju att han ska va mest lojal mot mig. jag borde fundera ut vad jag vill innan jag öppnar munnen. jag är bara rädd att jag aldrig komme rkomma på det. vad jag vill. jag vill bara att nån ska älska mig. Det är ju verklgien bara det jag vill. att nån ska förstå mig. vara mest lojal mot mig. en bästa vän. De känns verklgien som jag förstårt nåt nu. att vi aldrig kommer kunna ha sex. jag behöver träffann som har tålamod med mig. ÅÅ varför ska jag va så deppig jämt för? Varöf rdenna klump i magen? Jag vill att nån ska älska mig. mig o bara mig. Just mig. för allt jag är o inte är. Så som jag trott att ES gjort. eller jag vet att han inte gjort det. JAg skäms för att säga att jag vill ha ett seriöst förhållande.. för jag vet inte om ajg tycker att jag förtjänar det. Jag behvöer nån som fångar upp mig om jag faller för dig. o just nu är det du som rä mitt skyddsnät. jag har bara dig. om han skulle fösvinna vad skulle jag ha då? Jag har vänner. men ingen som jag vågar berätta så här mkt för.

Hur vet man om man är redo för sex? Hur vet man om man brde ta steget ut och kanske chansa? när är det dags? nrä är det försent?

Hur vet man om man är redo för sex efter en våldtäkt? När är man redo? när är det försent?

O MK hör inte av sig, trots att jag sitter o väntar på att han ska höra av sig. han kommer antagligen alrid att göra det. jag kan sitta o stirra på hans namn o bara vänta, hoppas. o de är surt att han inte ser det, hur mkt jag bryr mig. aytt han inte bryr sig om de alls. Jag önskar att nån kunde ha tålamod med mig. vara lojal mot mig o älska mig. så att jag slapp försöka älsak mig sjävl.

Jag lyssnar på vad andra säger. varför betyder andras ord så mkt? hur jag gör jag för att htta min egna inre röst? om vad jag vill? Jag vet inte ens om jag vill ha ES. Men nu när han inte vill ha mig är de värre. Kan jag berätta för folk vad som hänt? FÖr personen jag skulle ha sex med?

Jag vill att nån ska älska mig. jag vill det så himla gärna. hur ska göra får att få människro att älska mig?

Jag vågade inte spela flöjt på repet idag, för jag va rädd att spla fel. ajg vågar inte basta. för jag rä rädd för dears komentarer. för att dom är nakna. för vad odm kan säga eller göra. även om dom är mina vänner. jag vågar inte säga vad som hänt, för jag vet inte om de är sant. Belv jag våldtagen? är det så?

träffar jag bara killar som inte vill ha ett förhållande? eller är de när som träffar mig som dom inte vill ha ett förhållande med just mig? eller träffar jag bara fel killar? Jag är antagligen inte redo för det, men jag vill träffa nån som får mig att må bra. så jag inte känner mig så ensam hela tiden.

Jag blev nog bara sjukt stressad av att inte veta vad jag vill. nrä allt gick så fort. jag hade inte alls räknat med att de skulle bli så. att de skulle gå så långt.

Jag är rädd för att de blir en tävling mellan mig o din andra kk, sofia. att jag känner att jag vill va den bästa. så att du bara ska välja mig. o välja bort henne. jag känner mgi aldrig tillräcklig. Jag tycker jag kämpar o käpmar med de blir alrid som jag vill. o jag finner inte ens vad jag vill. Jag vill bli frisk o jag vet inte hur. o de verkar ingen annan heller veta. Jag önskar att någotn kunde äsla mig. mn om inte ens jag kan hur ska nån annan kunna gör adet då?
Jag är rädd att de blir en tävling. Så att jag inte njuter av det. jag vill att han ska se mig o att de ska va tillräckligt. hUr gör jag för att inte lägga all min lycka på EN annan person, på nån annan än mig? Jag får inte bli beroende av honom. o jag känner edan att jag gör det. jag är typ rädd att han ska bli tillsammans m Sofia o att han inte längre ska behöva mig. eller ens vilja va med mig. för jag behöver honom. hur blir jag fri fårn de där kärleksbehovet??



Spåkulan 2011-01-25 träffat barn

Idag har vi varit ute på två skolor o träffat barn tll studien. Jag har inte hört från ES. o MK är online, men ör inte av sig. Jag är galet trött, men har bokat in möte m psyk o orkester ikväll. o fulldag imorn med. hur ska jag orka. AL hörde av sig nu o frågad eom ajg vill med på gospel kör. men jag hinner inte. GAAAH!



Du tänker mer på hur du ser ut än att du skall klara kylan. Glöm inte halsduk!

Dina känslor åker upp och ner och folk har svårt att tolka dig. Ta dig samman.

Natten känns kort och sömnen förföljer dig. Lägg dig tidigt ikväll

Du får chans att reda ut ett missförstånd.

Du kommer att få besök. Städa snabbt i hallen, badrummet och diskbänken.

Backa inte utan försvara din åsikt. Du vet ju vad du tycker.

Någon vill dela sin glädje med dig. Säg inte nej.

Du kommer att bli inbjuden till en fest och var beredd på att få dansa.

Kolla inkorgen. En glad nyhet.

Ett barn får dig på gott humör och du känner att livet är härligt.

Massera din mage i cirklar utifrån och in och tvärt om. Det gör dig lugn och du känner dig inte så uppblåst.

Lägg inte in för mycket betydelse i en hastig flirt. Ta det för vad det är.

Glöm inte att posta den ifyllda blanketten.

Någon i din bekantskapskrets försöker agera äktenskapsförmedlare och du kan bli inblandad.

Tänk på att din hall är det första som dina gäster ser. Gör den lite gladare och plocka undan det som inte används.

Du blir förtjust i en hundägare.

Du känner dig ensam ibland trots att du har många vänner. Ge dig ut på nätet. Du har chans att hitta din tvillingsjäl.

Någon försöker befinna sig i din närhet och vill att du tar den första kontakten

Undvik tävlingssituationer. Gör ditt bästa i lugn och ro. Låt dig inte pressas.

Odla din talang så blir du glad.


Vågar jag säga nåt till mk?

Hej MK! 

Vad är det som hänt MK? Jag tänkter mycket på dig. Har undrat vad som verkligen hänt sen sist, men aldrig vågat fråga. Jag ger dig mkt respekt. och mkt kärlek. Jag vill gärna lyssna, om du vill berätta. Finns det något jag kan göra för dig? Du är modig som försöker ta hand om dig.

/L


ES.

Shit va hände igår egentligen?

Har värsta ångesten idag. Vaknade upp mitt i naten också inatt och mådde asdåligt över va som hädne m ES. Va ska jag göra nu. "jag evt itne vad jag vill". De kändes inte helt bra. ändå gjorde jag för mkt. Varöfr kan jag inte säga nej. Ska jag skapa mentala bilder. Och lära mig säga nej? Precis som till VQ? "Jag har inte tid", j"jag vill inte prata med dig". "Jag hinner inte prata med dig".

Jag vet inte vad jag vill. Jag vill få respekt. Jag tycker att de är asjobbigt att vi kystes. Jag va tveksam i början när han ville kyssa mig. Men jag kunde inte säga nej. Jag kastade mig ut, jag vågade kyyssa någon efter VQ. Jag vågade ta i någons snopp efter VQ, jag vågade Suga någon annan snopp an VQ:s. Men när ES tog sin hand innanför mina byxos så klarade jag inte mer. JAg blev knappt våt heller. Trots att vi hånglade masssor. Jag brukar ha lätt för att bli våt. O varje kyss som inte va på läppanra va läskig för att jag inte visste vart han skulle ta vägen eller vad han skulle göra härnest. De enda sak jag tänkte på . "Jag är så jävla slampig". "vilken slapa du är som gör så här", vad skulle dina vänenr säga. Är du en hora nu? Vill du det här. ville jag det som hände? Neeeej jag gapade på insidan, men gjorde det för att inte vara rädd mer. FÅ nya erfarenheter. Precis som VQ efter MK. Fan va jag rä korkad. Varöfr kunde jag inte säga nej om jag inte ville? va jag nyfiken och ville iaf? Varöf r mår jag sa dåligt idag över det?


Ikväll ska jag träffa ES för första/andra ggn. Oscar Linnros har spelats hela dagen.

En tågresa i vinterlandskap innebär kärlek vid första ögonkastet

Allt är inte vad det ser ut att vara. Någon försöker dölja sanningen

Du är positiv, generös och öppen och det kommer att löna sig.

Folk drar i dig från olika håll och du bör känna efter vad du själv vill göra. Gå inte emot din intuition.

Börja med att ta hand om dig själv, unna dig saker och lita på att problemen löser sig.

Dina arbetskamrater behöver muntras upp. Ta med dig lite fikabröd

Du är underbar, vacker, härlig, klok, känslosam och förtjänar ett bättre självförtroende.

Du försöker fånga en person som redan är förälskad i dig.

Köp hem en vacker blomma som du kan betrakta vid dina måltider. Ät inte så fort.

Andra ställer krav på dig som du inte har lust att uppfylla. Gör bara det nödvändigaste.


Psykiatri. länkar. av EH. Och konflikträdsla.

http://www.nusjukvarden.se/sv/NU-sjukvarden/Hitta-varden/Kliniker-avdelningar-och-mottagningar/Psykiatriska-kliniken-NU-sjukvarden/Oppenvard/Mottagningar/Psyk-OVM-Uddevalla/

http://www.praktikertjanst.se/templates/PageExternal.aspx?id=25417

http://www.capiolundbysjukhus.se/Specialiteter--tjanster/Specialiteter--tjanster/Psykiatri/



JAg vill inte att du ska se mig sån.

Jag är konflikt rädd. Hur ska jag lösa det? hur gör man? jag känne rbara rädsla och sen försvar. o kan inte tänka förnuftingt. nu senast slutar jag försvara mig, låter dom komma med sit för dom har nog rätt, jag litar inte på mig min känsla.. min känsla och tanke säger inte samma sak..eller jag vet inte ens vad som säger.

Balans. Spåkulan talar.

I ett kärleksförhållande måste man kunna prata om allt. Håll inte inne med dina bekymmer

Glöm inte att det går att prata i mobilen. Sms duger inte i alla lägen.

Du kommer att bli inbjuden till en fest och var beredd på att få dansa.

Du har många strängar på din lyra och bör gaska upp dig. Ta för dig av livet!

En försening irriterar dig och du får mycket att göra på jobbet

Om du överdriver en sida av dig blir en annan sida lidande. Försök hitta balansen mellan dem.

Ditt intresse för mystik och hemligheter för dig samman med en intressant ny bekantskap.

Intelligens och förmågan att festa är inte allt. Var inte avundsjuk. Du kommer långt med självkännedom.

I ett kärleksförhållande måste man kunna prata om allt. Håll inte inne med dina bekymmer.

Gör bara det nödvändigaste hemma och koppla av en stund på kvällen innan du röjer i köket och går och lägger dig.

Ditt leende får folk att upptäcka dig och du kan t.o.m. få oväntade komplimanger

En dag full av möjligheter. Klä dig i något rött.

Du upptäcker Zumba.

En arbetskamrat, på en annan avdelning, har upptäckt dig och kommer att försöka ta kontakt.

Bada gärna bastu eller ånga ditt ansikte. Det har blivit för mycket chips på sista tiden.

Överraska din vän med ett litet paket utan speciell anledning. Det kommer att uppskattas.

Det blir en bra dag och du känner dig nöjd med dig själv.

En person gör bort sig i din närvaro och du har möjlighet att utnyttja situationen, men gör det med finess.

En shoppingresa innebär en del riktigt bra fynd.

En granne skulle gärna vilja lära känna dig lite närmare.


kåravgiften

Du trivs i gänget men behöver se dig om efter nya bekantskaper. Det måste in mer spänning i ditt liv.

Nästa klädinköp förvandlar dig till en sällskapsmänniska och snart blir det fest .

Din ekonomi är stabil men snart kommer du att få många mindre utgifter.

Du har en glöd i blicken som visar att du vill framåt. Låt inget hindra dig.

Baka något gott. Du behöver mysa dessa dagar.

Plåga dig inte med bekymmer. Snart kommer bättre tider. Var stark.

Läs tidningen extra noga. Du gör en upptäckt.

Du hör knäppande ljud på natten. Det är inget att vara rädd för. Du är trygg.

Du har för varmt i sovrummet och det är därför bl.a. som du har svårt för att sova.

Någon flirtar med dig och du vet inte hur du ska förhålla dig till saken. Kanske det är allvar


Träffade ES på bokhandeln

Hej!

Idag nrä jag gick hem träffade jag ES på akademibokhandeln. Galet, hade ju aldrig träffat honom. Jag vet att jag såg honom stå vis disken på övervåningen. Jg blev först rädd. orkade inte prata med nån. Men så kom han ner på undervånginen när jag stod o kollade almenackor. .. de va jättekul o se honom. men va dhänder nu`? nu när vi inte bara är msn vänner och kan prata om allt. allt kan man inte säga och prata om irl.

Joel Alme vs Timo

Joel Almes IFK låt och Timos Gbg låt är ju inte helt olika i refrängen insåg jag. Intressant. Jag gillar ju båda och kom på mig i duchen med att sjunga på "fel" låt, alltså den andra. =)

Grät hela natten idag. Drömde att jag va gift och att han va otrogem mot mig. Vaknade upp och grät. Jisses. Sen tänkte jag på ork repet o började gråta ännu mer. kunde inte sluta. Va arg på mig själv för att jag frossar i godis men inte äter ordentlig mat för. O så försöker jag gå ner i vikt o äter ingenting på ett tag..o så tar jag medicin o KAN inte äta o så blir jag yr o mår dåligt fysikt av det. bättre o hitta en balans. jag vill! Men hur gör jag? Sen grät jag över alla dessa finnar. Varför kan inte jag få va vacker, älskad, smart, omtänksam, respekterad och lycklig?

FÖrövrigt tycker spåkulan att jag ska sätta på radion idag, något där kommer fånga min uppmärksamhet.

Du känner dig ensam ibland trots att du har många vänner. Ge dig ut på nätet. Du har chans att hitta din tvillingsjäl.

Glöm inte att det går att prata i mobilen. Sms duger inte i alla lägen.

En tågresa i vinterlandskap innebär kärlek vid första ögonkastet

Du är värd all kärlek för du är en underbar människa med hjärtat på rätta stället.

Den person du spanat in är singel men tyvärr dröjer det innan du kommer in i bilden. Ge inte upp

Var snäll mot din kropp. Din själ bor ju däri.

Du drabbas av passion och allt blir förvandlat.

Tänk dig att du sköljer bort stressen när du duschar. Dina problem rinner ner i avloppet.

Moln och regn, mörker och kyla men inte gör det något när det är vår i hjärtat!

Skippa TVn ikväll. Gå på bio istället.

Dina arbetskamrater behöver muntras upp. Ta med dig lite fikabröd.

Obalanserade människor i din omgivning gör dig trött. Dra dig undan och vila.

Tänd ett ljus och tänk positiva tankar. Det kommer att fladdra till svar.

Ett barn får dig på gott humör och du känner att livet är härligt.

Håll reda på ditt paraply!

Du är underbar, vacker, härlig, klok, känslosam och förtjänar ett bättre självförtroende

Du drömmer om Thailand. Då gäller det att spara


Drömtydning.

Gaaaah! Nu ger jag honom så där mkt tid igen!!! Vad ska jag ta mgi till! väntar på fb fast han inte ens är där. o jag är tröt o har saker jag borde göra. jag måste ju ta hand om mig själv först. efterosm han ändå inte märker at jga tar hand om honom. jag kan ju inte sluta! Hur gör jag.?? Har drömt om TH ida.g o MK så klrt. att han försökte ta livet av sig. överdos med flit. o kom o bad om ursäkt på sin dödsbädd för att han sårat mig. vad betyder det? Är jag svartsjuk?

The world is lika a ride in an amusment park.

"The world is like a ride at an amusement park, and when you choose to go on it, you think it's real, because that's how powerful our minds are. And the ride goes up and down and round and round and it has thrills and chills and it's very brightly colored and it's very loud. And it's fun, for a while.

Some people have been on the ride for a long time, and they begin to question: 'Is this real? Or is this just a ride?' And other people have remembered, and they come back to us and they say 'Hey! Don't worry, don't be afraid - ever - because... this is just a ride.' And we kill those people.

'Shut him up! We have a lot invested in this ride! Shut him up! Look at my furrows of worry; look at my big bank account, and my family. This has to be real.'
...
It's just a ride. But we always kill those good guys who try and tell us that - ever notice that? - and we let the demons run amok. But it doesn't matter, because... it's just a ride, and we can change it any time we want. It's only a choice. No effort. No worry. No job. No savings and money. Just a choice, right now, between fear and love. The eyes of fear want you to put bigger locks on your door, buy bigger guns, close yourself off. The eyes of love, instead, see all of us as one.

Here's what we can do to change the world, right now, into a better ride. Take all that money we spend on weapons and defense each year and, instead, spend it feeding, clothing and educating the poor of the world, which it would do many times over - not one human being excluded - and we can explore space together, both inner and outer, forever. In peace." -- Bill Hicks
See More

Läste detta på fb. Smart tyckte jag. Fint på nåt sätt.

Gränlöst, störtskönt, perfekt.

Gränlöst, störtskönt, perfekt. så ville jag att bloggen skulle heta. hade glömt det. skulle skriva det i designen, men har inte kommit så lngt med min design.

Tjaa!

Kan inte du skriva ett brev till mig MK. Kanske är lättast? Jag vill gärna höra din historia. Berätta för mig - vad händer?



Jag tycker att jag förtjänar en förklaring. och

Jag vill ha en ursäkt så att jag kan böja prata med honom igen. men han vill ju inte det. vill jag ha nåt falskt? nej. men jag vill ju ha honom!!!


Vet inte varför, men har känt lycka idag.
Jag har känt lycka. en bris kom över mig jag tog emot den. jag vågade. Hörde Timos låt "aldrig långt bort ifrågn dig" o jag kände kärlek. Vilken kärlek. För den tid jag fått tillbringa här i stan. För dt jag varit med om med MK. alla sorger och alla skratt. Tänkte på JE när vi satt utanför operan o åt jordgubbar o donuts i somras. hur vi badade innan midsommar. hon är en verklig vän. Så mkt kärlek och glädje det finns i henne. O jag er henne så mkt tillbaka för det. O mk. Som sårade. men oxå gav mig tröst nrä de faktiskt va ännu värre. Jag kommer sakna mkt. varfr inte ta vara på det som sker nu. livet är skört. Om MK misslyckades gäller de för mig att inte göra samma misstag. Att itne gå för långt. att våga vara nöjd. Även om de förstås är svårt när ngot alltid gör ont. men att iaf våga känna den positiva känslan nrä den oxå kommer o faktiskgt finns där. Som nrä solen går upp över staden. full av möjligheter. Jag är tacksam. JAg fick en bris av lycka. mitt i all förtvilan, sorg o ilska. en bris av de lätta, självklara. vackra. det som är så värdefullt och viktigt. kärleken.

Missbruk är en väg. åt andra håler finns många många vägar att testa istälet. Missbruk är faktiskgt bara en.

Jag älskar dig så mkt magnus. Du har betytt så otroligt mkt för mig. du har varit viktig, värdefull, betydelsefull. de har gett mig massor av insiration. o respekt. om jag upplevde som äkta då är väl det det enda som räknsas? Hur jagjag vara sä här stark? hur kan jag tänka så här positivt? hur kan det kännas så lätt? vad har hänt? för en heltimma sen hade jag värk i bröstet o grät förtvivlat. o så skickade jag in tentan. pratade m AL. läste medd från JE. o så hörde jag låtar av melisssa horn, lars winnerbäck o Timo. Tänkt mkt på winnerbäck konserten från i sommras idag. Magisgt. det är så kärlek känns. lycka. inte att kyssa nån man inte vill kyssa för att man kanske borde. musiken. det är kärlek för mig. kom ihåg det linda. kom ihåg kärleknen.



Saltade dräkt i sin lättsamma ton
Till döden min sista station

Även om jag lämnar dig nu, för andra gator och torg
är du aldrig långt bortifrån mig Göteborg

<3


Måste låta honom vara. MK

Tjo!

Prata med mig. Hur är det med dig egentligen MK? Jag är säkert på att vi båda har förändrats en hel del, och jag har nog byggt upp en bild av dig, både förstorat och förminskat. Men jag vill  gärna ta del av vad du faktiskt varit med om. Om du vågar och vill. Berätta för mig, jag vill lyssna! Jag har väntat på en ursäkt. TYCK INTE SYND OM DIG) han lär inte bry sig!!!!!



Du har många strängar på din lyra och bör gaska upp dig. Ta för dig av livet!

Snö betyder tur för din del.

Du trivs i gänget men behöver se dig om efter nya bekantskaper. Det måste in mer spänning i ditt liv.

En bilresa genom ett grått landskap får oväntade följder.

Baka något gott. Du behöver mysa dessa dagar.

En musikalisk person kommer in i ditt liv.

Du har tröttnat på din frisyr men bör inte klippa dig helt kort

Du behöver inte svara på dumma frågor.

Alla tycks gilla dig. Du utstrålar vänlighet.

Moln och regn, mörker och kyla men inte gör det något när det är vår i hjärtat!



Hur gärna jag än vill, kan jag aldrig tvinga dig till något. Men är de något jag lärt ig så är det att livet är skört. Förevigt föränderligt. COh det är alltid upp till var och en vad man vill göra med den vetskapen. Jag vill skicka med en text av Jonas Gardell. Till Dig MK. DU kan kalla mig vad du vill. Men för mig har du varit viktig. En inspirationskälla. betydelsefull. värdefull.

Patetiskt. Nu ser jag att han är online. o jag sittr o väntar på att han ska höra av sig. skriva till mig. Hru ska jag få veta om inte jag tar första setget. känner bara inte at jag förtjänar de.t eller vågar det. fortfarande rdd för att bli sårad. men sitter o väntar på att han ska skriva. vill inte åg o lägga mig ifall han snart skrive.r varöfr ändrar jag mitt liv för honom. varför bryr jag mig så. nrä han får mig at tmå dåligt. varöf ger jag honm så mkt energi?? Han ger mig ju inget poitit längre. Gjorde han de ens då???

Du sårade mig. Fattar inte du det? varför och HUR kan du håna det? Det betrydde så mkt för mig. Jag vill att du ska få veta det. Att du rä värdefull och viktig. men du bryr dig inte. hur ska jag göra för att du ska bry dig? hur ska jag göra för att du ska älska mig? Det som rä läskigt är att jag antagligen skulle göra vad som helt. ändra mig själv utan o innan. för någon som ändå inte ser mig. eller bryr sig de minsta även om du hade sett. Jag skulle göra vad som helst för att få en glimt av den där sanningen känslan glöden jag såg i dig. Jag vill veta hemligheten. O du vill inte dela med dig. O nu vet jag att den inte va sann. den va inte tillräcklig den heller. VAd gör jag med den vetskapen?

Hur går jag vidare nu? Hur ska jag gå vidare nu?


Finns det något jag kan göra för dig MK?

VÅgar jag ens fårga? Man ska jag ju bara fårga sånt man är beredd att ta emot svaret på. o jag vet inte om jag KAN hjälpa honom. för jag vet inte alls hur. men å andra sidan vet jag ju inte de förrän han berättat de, o han lär inte berätta om jag inte fårgar.


Memorable Stories

Memorable Stories

Fb statusar. fast för längesen. Nästan som glömda utdrag ur en dagbok.

drömmer sig bort till soliga stränder o varma vindar.. men de är mysigt under filten oxå. men lite sällskapssjuk är jag också. nån som vill bli smittad?

Har planterat om sina växter.. insåg att växterna inte alls såg ut att trivas som hemma i skogen.

Livet, dag 1: hemma i götet igen o tar en dag i taget. Ska tydligen kunna charma skinnet av en orm idag om man litar till mitt horoskop, får väl försöka ragga lite sen... men nu ska jag försöka lugna nerverna m Cilla o en kopp te...o njuta av aha-upplevelserna från praktiken när bitarna börjar falla på plats.

ser hur det börjar ljusna ute, utan att ha fått en blund. Är väldigt trött, men de är som att jag glömt hur man somnar. Jag som hade nytvättade lakan o allt. Lärde jag mig nåt på den där sömnskolan egentligen? Inte hur man raggar upp John Blund iaf..

har haft en mycket inspirerande vecka på ÖNH. Det är både roligt o kul.

har skrivit tenta idag, funderar på kellys. . .
 
har kvalitetstid med Sandra.

råkade krydda lasagnen med kanel..en spännande upplevelse! kock sökes!

bränner popcorn i micron..igen.. att jag aldrig lär mig! Nu safade jag till sist o fick ett par deciliter iaf..
 
VILL INTE!!!!!!!!!!!!

Det är roligt att pendla.

Extern hjärna?

Hetsa inte upp dig för småsaker som gått fel. Du har en uppgift att slutföra och det är viktigast.

Du kommer att få en ovanlig dejt

Skaffa reflexer!

Ett förtroligt samtal får dig att le hela dagen.

Du blir inte smalare i tajta kläder. Se till att de sitter bekvämt så ser du hur bra ut som helst.

Nu har du god chans att fynda ett riktigt fint smycke second hand. Ge dig ut och leta.

Tänd ett ljus och tänk positiva tankar. Det kommer att fladdra

Snö betyder tur för din del.

Tänd inte lampan när du går upp på natten för då får du svårt att somna om.

En person som nyligen varit utomlands kommer med en överraskning.



Har träffat bästa AL idag. skönt att prata av sig. hon vet mkt om mig. men visst inte allt. har även träffat tolken. o översatt frågor. trots de är listan inte nere på hälften av allt jag behöver göra. GAAAAAH!! Hemtenta på söndag o de där provet som måste göras.

Varför bryr du dig? -För att Du gör det!

glöd. eld. att brinna.

Du har en eld i dig och kommer att lyckas med det mesta

Köp hem en vacker blomma som du kan betrakta vid dina måltider. Ät inte så fort.

Glöm inte att posta den ifyllda blanketten.

Tänk inte så mycket. Låt dina känslor komma ut. Det är inte farligt.

Du är omsorgsfull och fantasifull men har tappat gnistan. Gå raska promenader

Folk gör misstag och du gör bäst i att förlåta. Nästa gång kan det vara du.

I ett kärleksförhållande måste man kunna prata om allt. Håll inte inne med dina bekymmer.


Jag drömmer om att få längta. glöda brinna för något. jag fokuserar på din kärlke MK o då känns alla andra misstag mkt mindre. men när du inte längre är den perosn som i bilden jag målat upp..ja då krossade du på sätt i vis mitt hopp. om du va min förebild. min inspiration. min tro på att de går. vad gör jag då när den inte va sann. va du nånsin äkta? Måste kanske pasa på o njuta nu innan de är fössent. Men njuta av vad? Gaaah..de rä galet svårt när något allitd gör ONT!!!! hur ignorerar man de som gör ont. hur glöömmaer man det? Hur låter man de finnas? hur accepterar man smärtan o lever intill den. hur vågar man tillåta den? Tänk om dne tar överhanden. vad händer då? Jag vill våga släppa. o låtsa smärtan komma in. se vad den kan vara. så att jag ser vad som inte är smärta.
Nu måste jag sova. tjoff tjoff. tjock vecka. fulla dagar. idag har jag vart på rep. utan mb. de va suepr mysigt. jag blev glad av att se Eh. Hon är underbar! en fin människa o vän. de kansek man inte först tror. men hon är äkta och verkligt lojal. <3

Body shopar

Betyder det att jag handlat på body shop eller att jag handlar m människor? det rä frågan.

Har varit hos psykologen idag. de känns så otroligt skönt att ha hans stöd! Vet inte hur jag ahde orkat annars.

Alla mina drömmar låg i dig. Jag kan inte tvinga dig till något. Ska jag då se på när en dröm drunknar eller kvävs.

Ett paket skapar förvirring på jobbet.

Ett mobilsamtal får dig att skratta högt.

Dina känslor åker upp och ner och folk har svårt att tolka dig. Ta dig samman

Ett paket skapar förvirring på jobbet.

Ett mobilsamtal får dig att skratta högt.

Du saknar solen och bör omge dig med glada färger och dricka varmt.

Folk drar i dig från olika håll och du bör känna efter vad du själv vill göra. Gå inte emot din intuition.

Skippa TVn ikväll. Gå på bio istället.

Busiga barn kommer i din väg.

Gör ditt bästa för att imponera på nästa fest. Du har mycket att vinna.

Natten känns kort och sömnen förföljer dig. Lägg dig tidigt ikväll.

I ett kärleksförhållande måste man kunna prata om allt. Håll inte inne med dina bekymmer.

Balansera ditt psyke med ordentlig sömn.Just nu behöver du varma färger att klä dig i och omge dig med.

En planerad fest blir inställd och du bör ta tillfället i akt att sova ut.

Ett biobesök blir början på en romans.

Sträck på kroppen. Du har blivit lite för bekväm och börjat sjunka ihop.

Du drömmer om att sitta i en skön fåtölj framför brasan med din älskade och ett glas vin. Det kan bli verklighet.

Tänd inte lampan när du går upp på natten för då får du svårt att somna om.

Det går inte att lära sig något när hjärnan är på annat håll. Koncentrera dig.

Lyssna på musik tillsammans när orden inte räcker till.



SItter här o ser att Du MK är online. Kan inte du skrva ett brev till mig? För att jag vill det? För att jag vill få va en del av ditt liv. O jag önskar att du vill vara en del av mitt. Jag blev förvånad när du hörde av dig. oah jag insåg att även jag förändrats en hel del sen sist. Fårgan är om du vill lära känna mig på nytt?

Varöfr gör jag så här mit mig själv? Jag är ledsen. jag sitter upp. är trött o vill sova. men sitter o väntar IFALL du sk ahöra av dig på fb. vågar inte logga ut iaffll du kasnek vill ha min hjjälp. men jag försummar mig själv. är de värt det? hur ska jag bli fri från dig?


Jag va en idiot

Jag va en idiot. Jag vet de. men jag visste inte bättre. kanske vet jag inte bättre nu. kasnek kommer jag aldirg förstå bättre. men hur ska jag veta om ingen visar mig? Jag tvivlade på ig sjävl. Nu vågar jag inte ställa krav. för att du tog ifrån mig mitt värde. jag fick ingen respekt. där heller. jag vågar inte ställa krav, för jag är rädd att jag inte förtjänar det. Jag rä såå rädd för att få ett nej. för vad har jag då?

MK brev? Min tid är din att förstöra.

Hej!

Jag insåg att jag nästan helt tappat bort vem du var. Det tog ett tag, men sen sköljdes allt över mig. Jag insåg att jag skapat en bild av dig, Du blev en symbol för mycket av de som hänt mig dom senaste åren. Fårgan är hur mycket jag förstorat oh förminsakt av det som verkligne var du. Men jag vet att du va viktig i mitt liv. Det sårar mig att du hånar mig för den jag var. Jag tycker att jag förtjänar mer respekt för altt det jag ger dig. Kärlek och respekt. Jag hörde inte av mig av respekt till dig. men jag har "drömt om" att få va en del av ditt liv, och har ösnakt att du skulle vilja vara en del av mitt. Det är synd att du inte ser hur mkt du betytt för mig. men jag vågar nog inte visa det. jag är rädd. men jag är oxå modig. Jag vill gärna lära känna dig på nytt. Jag insåg att jag bryr mig väldigt mycket om dig, fortfarande, eller igen. Jag finns här, om du nån gång vill låta mig få va en del i din tid. Jag önskar bara att de ska vara på lika villkor. o att du ska va äkta mot mig. Jag vill ha respekt. Finns de något jag kan göra för dig? Vill du lära känna mig på nytt? Vågar du släppa in mig? jag vill inte höra tomma löften. tomma ord. Då är det bättre att inget säga. men jag skulle ösnak att du ville vara äkta med mig.

jag har så många frågor till dig. men jag vågar knappt ställa dom, frö ajg är rädd för svaren. Eller att inte få svar. att du ska välja att utesluta mig. Ignrera mig. Det sårar mig att jag jag sjävl ger dig så otroligt mkt makt över mig, min tid, min energi. jag ger dig så otroligt mkt. O du ser inte det. jag gör allt jag kan för att inte visa det. för att jag inte vill bli sårad. Jag ville berätta min historia för dig redan sist, men vågade inte. jag vill fortfarande, men jag vill att du ska vara äkta mot mig då. jag vill få ta del av din. Jag vill att du ska behöva mig som jag behöver dig. Jag vill att du ska älska mig som jag älskar dig. o jag vill att du ska repketera mig så som jag försöker respketera dig. Jag kräver inget. Min tid är din att förstöra.

Jag visste inte bättre. jag hade aldirg känt så förut. Jag hade aldrig levt. Ingen hade sett mig öht förut. Hur kan du håna mig för det? Varför ska jag prata med dig? varöfr är han de enda jag tänker på?

ag är mest rädd för att du inte ska vilja ha det jag ger. att allt jag ändå ger till dig ska vara förgäves. De hade kännts bättre om de gjort dig lycklig. men jag tiror inte ens du vet om det. men återigen är de bilden av dig jag skäner så mkt kärlek. jag tror aldrig du kommer nå upp till den bilden igen. inte för att jag tror att du vill. men ändå.

Jag vill skicka kom ketcup texten till dig, men gissar att du bara skulle tycka att jag va töntig. så vågar inte. Jag kommer aldrig bli cool nog för dig. Altid bli tillräcklig. o jag känner redan att jag måste anspassa mig efter dig. De va motsatsen till sist. jah kände att jag kunde va mig själv md dig o endast med dig.nu försökae rjag bli som eb. o så lite som PB som möjligt.

Jag hade ju väntat på det här.. på att få prata med dig. Vill du ha hjälp med någonting? Nu tänker jag bara på allt jag inte sa. som jag ville sagt. för jag kom inte på en enda sak jag vill esäga. Jag ville berätta min historia för dig. o jag ville att du skulle vilja lyssna. Jag vill lyssna på dn historia. Jag va modig nrä jag va med dig. Jag va starkade. vackrare. allt va enklare o bättre. allt va bra. nu minns jag dig som guld o gröns aksogar. men du va inte allt de där. du rä ett minne. du är ett minne. Du är en bild. ord. men inte samma nu. de kan det aldirg mer bli. o de va lovade, men de va aldrig det som de lovades. vi nådda aldirg dit. vi hade haft hela långa vägen framför osss. men då hade jag gått den med dig. mitt liv hade antagligen sett helt anorluda ut. undrar hur. jag vil ha dig vid min sida. nära. vän. intill. så att jag får va lycklig. jag vill göra dig lycklig.

Varför är varje dag en kamp?

Vad gör jag nu? Nu är hemtentan precis inskickad. Sova? Har inte ätit riktig mat eller sovit en hel natt på fem dagar. Bara suttit o stirrat på ett bankt papper. fick inte ur mig något.

Var tar mitt liv vägen? vad är liv? vad rä jag? vem är jag? Varför är varje dag en kamp?

Jag trodde jag va säker. att han aldirg skulle höra av sig. jag önskade ju att han skulle komma ihåg mig. jag vill ju ha varit nåt mer än nån som bara va lätt att prata med. Jag ville ju betda något för honom.

Va har din flikvän som inte jag hade? Vad erbjöd hon? Vad saknades i det som jag gav dig? Vad i det va inte tillräckligt? Det jag gav va inte tillräcligt för att behålla mig i ditt liv? - det sårade mig. Jag gav inte mkt. jag va livrädd för att gå sönder. för att de va så lite som satt ihop i mig.

Du va min lräarare eller mentor i livet. i de liv jag vill leva. Jag försökte. härma dig. härma den där käsnaln du utstådlee. sen din blick väkte i mig. Va de sexet? jag va rädd. för att va dålgi. för att du skulle lämna mig. o de va vad du gjorde. men jag har svårt att tro att du skulle va en person som lämnade nån het pga av sex. du skulle säkert va vuexn nog att berättad et för mig. eller?

Borde jag vara tacksam för att jag fick en glimt av det? Är de allt? Borde inte livet kunna var anågot mer?

Bli stilla, låt tystnaden föra dig nära. närvaron finns där, en kraft som vill bära. VÅga den tillit som finns djupt inom dig. rösten som kallar dig. -hör mig. allt jag drömt om är att du ska se mig igen. älska mig. välja att älska mig o ingen anning. 

Jag vill betyda något för dig. Jag vill får vara värdefull i ditt liv. utan eb.

Skulle du va intresserad av att lära känna mig på nytt?


Skriva brev till MK?

Funderar på om jag skulle ta o skriva ett brev till mk. Eller överdriver jag. Han har antagligen överdrivit åt andra hållet. för honom va jag bara nån som va lätt att prata med. Skulle ju vilja ha ett brev av honom .en förklaring. Men jag vet ju inte alls vad han vill. Jag vt ju inte ens vad jag vill. eller jo-jag vill ha honom i mitt liv. det rä jag säker på.

Allt som jag tyckte va bra med honom är borta. Hans glöd. Han värme. Hans respekt. Varför skulle jag vilja kyssa honom när hans funga säkert slickat tusen fittor. O EB:s. Jag är så sårad för att jag trodde att han va äkta mot mig. Att de va på lika villkor. Att han respekterade mig. Men om han inte vill ställa upp för mig när jag behöver honom. varför skulle jag ge honom av min tid nu? Varöfr ger jag honom kärlek när han ändå inte vill ha den? Under tre år! O han har inte märkt de alls! För jag sa inget. nrä jag hade chansen.

Hur gör man för att älska någon? När allt är tomt och ingenting känns? och saknar mening? Hur ger man någon mening?

Hur gör man för att sluta älska någon? När någon tar all energi och kreft ifrån dig och du sugs ur. Blir tom och inehållslös-värdelös. Nrä en perosn får allt så att inget blir kvar till dig själv. Hur tar man ifrån någon den kärlek man ger. den respekt mna ger. Hur tar man ifrån någon ett värde när man en gång sett/satt det?

Han är inte den jag minns honom som. Jag har ingen kotroll. Det är skillnad mellan honom o jag. det måste jag respektera. Jag måste respketera hans vilja ifall jag vill att han ska respektera min.

Jag får en känsla av att vi aldrig är snacka mer. Det kommer aldirg bli du o jag. Hru kan jag sluta hoppas? Hur ger man upp? Nrä något bultar o slår så hårt? De är glaet, för jag vet precis hur motsatsen känns, men jag vet inte hur man bestämmer vilket. Hur man får kontroll över det.

Livet är så skört. Hur kan man va rädd för det?
Kasnek för att det samtidigt är det ensa som finns? för ett de samtidigt är så gränslöst stort? eller iaf kan bli? beroende på hur jag handskas med det. ELler kasnek för att jag är rädd att de ska försvinna. ÖFr den som spar han har?  

Hej! Insåg att vi faktiskt inte alls kommer snacka mer. Jag hade ett tag en hel del jag ville prata med dig om. Du har varit viktig för mig. Värdefull. Jag har önskar att få va en del av ditt liv, och jag har önskat att du ville vara en del av mitt. Jag ger dig så otroligt mkt. Det är synd att du inte ser det. Men jag vågar nog inte visa det mer, för att jag är rädd. Jag ger dig makt. Makt att förstöra min tid. O min tid är numera värdefull. Jag trodde verkligen på att du va äkta mot mig. Jag ville så gärna få vara nära den glöd du hade. Jag har förstått att du förändrats. Det har jag med. Antagligen olika håll. O kanske är vi inte samma personer längre. Jag önksar så att det ska vara på lika villkor. att jag ska få ge precis så mkt jag vill till dig, men att jag ska få respekt för det. Jag är rädd att du ska använda det emot mig. Såra mig. Uttnyttja det. Mest är jag rädd att du inte ska vilja ha det. Att allt jag ger till dig är förgäves. För jag vet inte hur man slutar. Jag har inte hört av mig, av respekt till dig. för att du inte ville. Men jag förstår inte varför jag ska vara en vän för dig, när du inte vill vara en vän för mig. VArför på dina villkor men inte mina? Du sa en gång att du hatade krav. jag vil inte ställa några. men jag är långt ifårn perfekt. Jag är oerfaren. fortfarande. kasnek har jag ändå tagit mig nånstans. jag har rört på mig. Jag tänker finas här för dig Mk. När eller om du behöver mig. MEn jag önskar att du kunde se mitt perspektiv. att jag bryr mig. Att jag förtjänar mer respket för det. Jag saknar den du var. Kasnek saknar jag den du är , jag vet inte vem du är just nu. Men jag vill gärna veta. Om du vill berätta. Vill jag lyssna. PÅ din berättalese. Men jag vill att du är äkta. Varför ska jag annars sitta här o låta dig leka med min tid. Jag bryr mig. Det tror jag du vet. Du har inspirearat mig och va blev sårad för att jag inte fik följa med på den lyckliga resa du gjorde. Jag är inte du. Du är välkommen. i mån av tid.  


Spåkulan fb. Jan. 8, 2011

Du kommer att få en ovanlig dejt.

En äldre släkting vill ha besök av dig. Ta dig tid till detta. Det kan löna sig på sikt.

En reklamsnutt på TV irriterar dig och du bör sluta att slötitta på allt. Gå och lägg dig.

En person vill hejda din framfart men du har driv och kommer att vinna spelet.

Ta med dina kompisar ut till helgen. Ni kommer att få ovanligt roligt.

Andra ställer krav på dig som du inte har lust att uppfylla. Gör bara det nödvändigaste.

En reklamsnutt har fastnat i ditt huvud och du blir trött på detta malande.

Låt inte starka personer dominera dig utan ha dina mål framför ögonen.

Du har tröttnat på din frisyr men bör inte klippa dig helt kort.

Sport i någon form kommer att sätta dig i förbindelse med nya vänner och ett lyckligt nytt förhållande.

Examensspeling för JW o AW, plus spåkula.

BLir galen. Hade super trevligt på kåren igår, o allt va super på examnespelningarna för JW o AW.. Tills MB kom på festen sen. Då fick jag en klump i magen. SÅ jag gick hem. Ville inte vara kvar i de jobbiga. Jag flydde från allt som fick mig att må bättre.

Du är lekfull som en katt och vill mysa med den du älskar

Du är omtänksam och fantasifull, men saknar glimten. Ta promenader. (typ)

Du bör kliva fram och ta mer plats på jobbet. Det tjänar du på.

En del människor lovar mer än de kan hålla och du bör inte ha för stora förväntningar.

Köp frysta bär och färska frukter. Du behöver vitaminer.

Skriv ner dina idéer. Det blir första steget mot dina drömmars mål.

Låt inte dina ägodelar ta makten över dig.

Den person du spanat in är singel men tyvärr dröjer det innan du kommer in i bilden. Ge inte upp.

Du saknar solen och bör omge dig med glada färger och dricka varmt.

Det finns oändligt mycket saker som man inte behöver men visst kan du unna dig den där jackan du vill ha.

Ge inte bort pengar i present. Var mer personlig och välj med hjärtat.

Du är lekfull som en katt och vill mysa med den du älskar

En person gör bort sig i din närvaro och du har möjlighet att utnyttja situationen, men gör det med finess.

En person som nyligen varit utomlands kommer med en överraskning.

Tänk inte så mycket. Låt dina känslor komma ut. Det är inte farligt.

Odla din talang så blir du glad

Innerst inne vet du vad du vill ha och du bör följa din längtan.

En person med initialerna A.P. kommer att höra av sig till dig.

Oroa dig inte för framtiden. Det är slöseri med tid. Sätt upp positiva mål.


Uttnyttna det inte. ta vara på det.

Borde ja kräva en uräskt? ett förlåt? Rspekt?

Jag skulle vilja be om din repekt M. Jag tänker absolut finnas här för dig. nästan hur jävla illa du än beteer dig. men de finns en gräns. Varöfr ska jag va äkta mot dig om jag får skit för det? Varför ska jag bry mig om inte du gör det? Jag gör de ändå, jag lovar. men jag förtjänar betydligt mer respkt än du visade mig sist. jag vill att det ska var apå lika villkor. Jag vill finnas här, som en vän, i både mot och medgångar. o jag tänker inte ställa några krav. inte på dig. men jag förtjänar mer respekt än sist. vad är det som gör att du tar kontakt med mig nu? vad säger att vi är vänner? jag fattar om jag behöver jobba för att få din tillit. men du måste jobba för att få min. Är du inte äkta mot mig är det ingen ide att vi snakcar. Min tid är värdefull. Du är värdefull. uttnyttja inte det. ta till vara på det.

Förövrig så fick jag mess av VQ igår natt. han ska tydligen flytta till örebro. Då vet jag vart jag inte ska flytta. vart jag bör undvika. Frågade om jag ville "ses" innan han flyttade. jag svarade inte.

MK 4

Today
9:45pm
Tjena din gamla studentnörd :p:p jo visst har jag förändrats å de e väl precis som det ser ut...
har fått plats på behandlingshem 1 februari så avgiftning innan så jag har en vecka av frihet/slaveri kvar
9:48pm
Hej.
Hur mår du då?
9:50pm
De e la sådär om jag sa va helt ärlig, inte direkt störst bäst å vackrast längre om man sägr så
Hur har det gått för dig förresten?
9:50pm
Vad är de du ska få behandling mot?
9:51pm
missbruk...... coolt va
9:51pm
vad för missbruk?
9:54pm
Du var alltid grym att prata med men inte över fejjan .... men jag har haft ett par år som varit kämpiga iaf ochnu ska ja ner till kellys å ta en öl för att sedan pulsa hem i kylan, men jag tänker hugga tag i dig igen nästa gång jag ser dig online för du e lätt å prata med
å de en bristvara, so if u dont mind... å om du inte hatar mig :p:p
9:55pm
De värmer att höra. Jag började förstås undra varför du tog kontakt med mig nu.
men du ska alltid få vara välkommen.
ta hand om dig.
9:56pm
Tack Linda vi hörs
9:57pm
kanske det ;);)
9:57pm
hehe

MK ny identitet

Det finns dagar då jag tänker med på henne än på dig. MK.


Spåkulan. 11-01-05

Frågan är vilken röst man ska lyssna på. lita på. LIte av varje?

Dina känslor åker upp och ner och folk har svårt att tolka dig. Ta dig samman.

Kombinera plagg med olika struktur så ska du se att något spännande händer

Förändringar på jobbet stressar dig och du bör tänka på din hälsa. Unna dig en Spa-behandling.

Det finns oändligt mycket saker som man inte behöver men visst kan du unna dig den där jackan du vill ha.

Ge dig själv en förskottsbelöning och sätt sedan igång med dina uppgifter.

Dammråttorna samlas i hörnen och du bör ta dig i kragen.

Din tvillingsjäl finns inte långt från dig och du kommer att bli förvånad.

En ny bekantskap tillför spänning i ditt liv.

Hjärtat tar glädjeskutt och kinderna blossar. Detta händer snart.

Ta ett varmt fotbad. Du behöver koppla av.


Frihet-att inte ha något att förlora?

Om frihet är att inte ha något att förlora. SÅ vill jag nog hellre ha mkt ätt älska och få uppleva känslan och kärleken till vänner än att ha tomt bagage o vandra löst. då vill jag hellre vara fångad i kärleken. Men endast i kärlek. inte i hat. o jag vill inte heller vara fångad egenligen. Jg vill vara fri att uöva kärlek.



MK svarat mig

Hej hej! Vem är du?

Magnus, har du förträngt mig? Jag som krossade ditt hjärta å allt :p

Ojoj. Varör ar han skapat nytt fb konto, med nytt namn? Varöfr bara addat några av vännerna? Dom äkta eller dom han vill lura?

Jasså Du..borde kanske känt igen suget i blicken förstås.. ;) men du har förändrats ser jag. Hoppas att förändringen är något bra..!?  Leker livet med dig?

Varför bytt identitet då? Tröttnat på dig själv?

Hur leker livet med dig?

rädd att bli bortglömd? 

Dags att återerövra den uppkopplade verkligheten? Charma småflickor eller ge uttryckk för din dubbla personlighet?  

Redo att lämna nya avtryck.

Människor på jakt efter mening.

Va barmhärtig mot dig själv.

Jaha Du, varför spela zvår, när alla redan vet vad du vill. velighet är inte attraktivt, harinte jag lärt dig nånting.




som betydde lika mkt som en lätöl verkade. /som skulle fixa laktosfri cocosmilkshake till mig.
Nytt namn för att charma småflickor gissar jag, eller som ett utryck för splittrade personligheter?
Rädd att jag skulle glömt dig? Du är inte odödlig för mig. men visst har du en liten plats i mitt hjärta ännu.

Du är älskad.

Spåkulan 2011-01-01 Du är inte ensam,lyssna på alla ljuden runt dig

Spåkulan fb:

Alla tycks gilla dig. Du utstrålar vänlighet.

En förlorad sak kommer fram igen.

Den person du spanat in är singel men tyvärr dröjer det innan du kommer in i bilden. Ge inte upp.

Hitta på en anledning att fira. Bjud hem några vänner. Du behöver inspiration.

Nästa hälso/alternativmässa kan ge dig svar på dina frågor.

Ditt leende får folk att upptäcka dig och du kan t.o.m. få oväntade komplimanger.

Du behöver inte ångra att du skänkte bort ett älskat plagg. Dina kläder speglar din personlighet och du är under utveckling.

Baka något gott. Du behöver mysa dessa dagar.

Mitt ord till Dig: Fb: 

Sitt inte vid datorn,gå ut och möt världen

Kärleken är den du känner till dig själv,ingen annan kan älska dig om du inte gör de först

Du är vacker,därför pratas de om dig

Öppna dina ögon,de finns där du minst tror

Du är inte ensam,lyssna på alla ljuden runt dig

Du ska sätta upp näsan i vädret,du är stark

Ät inte mer än det ögat orkar äta

 


Försynt

Igår fick jag höra att nån gtyckte att jag va försynt. Att jag borde ta för mig mer.

Kansk borde jag ställa krav. men det rä svårt att motivera när jag inte vet vad jag vill ha. jag vill ha kärlek. men jag kan inte tvinga nån till de, jag vill få den. gränslös.

Sen hörde jag att jag va smart. Rolig. Go. att jag nog kunde va farlig för andra utan att jag själv visste om det. mystisk. nyfiken. blyg. velig.

Spåkulan fb:

Du har en glöd i blicken som visar att du vill framåt. Låt inget hindra dig.


Kroppens tillstånd är en återspegling av de mentala spänningarna. Du behöver vila.

Svara på sms inom 24 timmar men vänta ca tre innan du svarar din nya dejt. Verka inte för ivrig.

Ditt leende får folk att upptäcka dig och du kan t.o.m. få oväntade komplimanger.


RSS 2.0