Pojken och fiskarna.

Hört den där sagan om pojken o pappan som va ute o gick på stranden? så upptäcker pojken att de ligger massa fiskar på land, som strandat, o liggger där o kippar efter luft. SÅ han springer fram o tar så många han kan i famnen o kastar ut som i vattnet. o så säger pappan, lilla vän, du kan inte rädda alla. o då säger pojken, " nej, men jjag kan rädda den här".

En komiker berättade denna på tv:n nyss. Tyckte de va en fin tanka. ska försöka komma ihåg de när jag inte vet varför jag jobbar med de jag gör. man kan inte hjälpa alla, men man kanske kan hjälpa nån.

du vet väl om att du är värdefull.

Kärleken är inte lätt. vad ska man välja. har man så många val. har man oändliga väl? jag vill inte ställa några krav. o jag vill inte ha några krav på mig ehller. mår illa o orkar inte prata mer nu. får förklara en annan gång. sov gott. du är värdefull. stor kram

Skulle du älska en blomma om den levde för evigt?

Skulle du älska en blomma om den levde för evigt?

Visst är de vackert? varför frågar man aldrig dom viktiga frågorna. varför vågar vi aldrig prata om de som betyder nåt. rädsla inför svaret, kanske, men nyfikenheten då? Tänk att aldrig få veta, imorn kan de ju vara försent!

Borde jag prata m MB? skriva ett medd o säga vad jag verklgien tänker på? vågar jag berätta för honom han är stark. kansek därför jag är rädd för honom. han är nästan lika stark som jag, om inte starkare eg. han står för si själv, och för sina vänner, OCh andra. han tar hand om de sina. fast lite lamt. men när de gäller. eller nej. han väntar till snågon ber honom, för han är för stolt fö ratt ha fel . säkert därför han läser på så..




MB träffat ny o jag blir dissad, igen.

ibland suger livet. MB har visst träffat nån. han dejtar nån. Hur ska jag kunna åka o hälsa på honom nu? känns som jag är kär o blivit dumpad. jag va ju eg nte så intresserad.. men jag ger honom ju så vansinnigt mkt kärlek o respekt. han är en sån som säger att kärlek växer fram o han tycker tydligen völdigt mkt om henne..
FAAAAAn va ont de gör!!!!! svårt o andas.. o jag ser inget för ögonen är helg tjocka.. berätta nyss för Iri o hon berättade att hon varit o fikat med honom förut idag, så han verkar ju ha glömt mig. så meddelandet du skickade va inte en flirt?? kom t C jag e ju i stan...
jag beöhöver tröst. nån som jag kan få luta huvudet mot. känns asdumt att jag berättade för iri nu.. nu blev jag sårbar. hon vet. o CB säger till mu att jag bara inte är en sån person man blir attraherat av. ingen attraktion.


jag vill bli kär.

jag vill bli kär. sitter o ser på tristan o isolde. vackert. jag vill oxå bli kär. har gått på diet nu i tre veckor o har typ mått bättre än i vanliga fall.

fick ett medd på fb av MB o han bjöd mig på fest. jag messade o takcade jag. sen messade han o bjöd in mig till förfest. tyvärr blev jag jättetrött o orkade inte gå till någon av festerna. jag messade o bad om ursäkt,men fcik inget svar. sen skickade jag på fb o frågade om jag itne kunde få en ny chans nu när han ändå va i stan.. o han så självklart o frågade om nån dag veckan därpå. jag sa JA o bad honom höra av sig när han slutade. nu såg jag på fb att han bokat in lunch m en annan person samma tid som han sa till mig.. juste.. sen jag skciakde medd på fb o skrev att jag ändå inte kunde efterosm jag slutade sent på måndag. han svarade inte. då skickade jag ett modigt mail, tycker jag. lite väl modigt kanske..?! jag frågade om han hade lust att snacka på msn o skrev att jag hade tyckt de vorde kul att lära koänna honom bättre.."om du är intresserad".  han har inte svarat o jag blir galen, är ju så sjuk nyfiken. jag vill ju prata med honom på msn, så vi kan få prata på riktigt o inte bara genom fester. för jag orkar inte festa. va hon m o m igår på inflyttningsfest o de va asjobbigt. de va inte kul. varför tycker jag inte att de är kul!? så jag gick hem , jobbigt att alla va fulla. o så glada. varför kan inte jag oxå få va glad?

jag vill ha nån o prata med. men först ska jag bli assnygg. smal o vacker. S såg att jag gått ner lite i vikt, på mage o rumpa o rygg. o lite i ansikte. jag vill bli så vacker att ingen kan motså mig.

"Jag vet inte om livet är större än döden, men kärleken är större än båda" - tristan o isolde.

jga vill upfyllas av de där som så många pratar om. jga bär en enorm längten o törst efter kärlek.

"De finns mer behov av kärlek i världen än efter bröd." (typ) - moder teresa.




RSS 2.0