osynlig

Klart att de sket sig. Varför skulle något gå bra lixom? varför skulle jag förtjäna att va lycklig? Snart flyttar du, o jag som fick för mig att du flirtade med mig..hur puckad kan man va. Men de va väl lika bra att de sket sig nu, o inte sen. Du kanske kände att jag avisade dig? de förstår jag isf. Jag va inte särskilt inbjudande, jag va hård de erkänner jag. DU ville väl bara leka lite. MEn de va inte meningen att avvisa dig.. Jag ville ju. Men hade inte ork just nu. o E gav mig en axel att vila mot, o jag ärcksam för de! TACK E! men nu gör de sådär vansinnigt ont igen. FÖr så fort vi gick så tog du tag i två andra tjejer, o började flirta som en cassanova. Klart jag blev avundsjuk. Men jag orkarde inte säga att jag tycker om dig. För jag har känslor fr någon annan. elle rshit vad hålle rjag på med. De har jag ju inte alls. För så fort jag tänkte på dig, så va han borta. Jag saknar kanske inte dig. Jag tror mest att jag saknar, någon. Att inte behöva va ensam hela jävla tiden. Snart flyttar du. lååångt bort. o En av tjejerna han raggade på är en av mina bästa vänner. eller hon va de för kanske en o en halv månadsen.. sen dess har jag inte hört av henne, för hon har blivit kompis med en annan. O då får i nte jagva med. De är helt sjukt, precis som på mellanstadiet! fan va löjlig man är. På vägen hem, jag gick utan att säga hejdå, jag vet. men iaf. På vägen hem ville jag bara ta livet av mig. Jag gick o bara funderade på hur. Jag ville verkligen inte leva längre. Men jag vet fan inte hur jag ska gra för o få slut på de. Få slut på eländet. Anledningen till att jag inte vill komma för nära Dig, är ju att du är en bra kille! du är en svärmorsdröm, o en perfekt make! står för dig själv, men ändå på jorden. Klockren. O jag vackler just nu. O du ska ju oxå snart flytta. O då är du borta. så varför ska jag ens försöka bry mig, när jag ändå snart kommer dö. Jag orkar inte ett andetag till, så kände jag. Nu har iaf gråten byts ut mot likgiltighet. De är nästan skönt. Om jag hade kunnat känna något. MEn jag är tom, just nu iaf. Tack E för att du tröstade mig. Tack Du, som flirtade m mig o fick mig att känna mig lite speciell, iaf en liten stund. Tills min gamla vän kom o tog över. Sov gott alla underbara människor. Ta hand om er. Imorgon spelar ingen roll. Det är nu, och endast nu som räknas. Kanske finns de ingen morgondag. Vad vill du då ha sagt innan de tar slut?

Genomskinlig, som luft. Syns inte, finns inte. tittut. Borta.

Jag älskar Dig. Ta hand om Dig.
Hejdå.

Inte än. Inte nu.

Nu har jag varit på fest. Är precis hemkommen. fortfarande lite halvfull. De andra va lite väl packade vid de här laget, så jag valde att gå när de andra skulle toppa i bastun. De flesta gick för ungefär 6 timmar sen. Helst sjukt. vaknade 7.00 imorse. Repade inför julkonserter m en vän, o sen raka vägen hem o göra mig iordning inför julbord, med tillhörande fest. Mkt dans, både kring gran o till bandet. Men de va kanske inte helt bra att dricka så mkt med tanke på mina mediciner. Hoppas de inte får alvarliga konsekvenser. Men jag brys mig inte. Har fått många komplimaner idag. För att jag varit fin. De är artiga känns de som. Många som sagt att de är kul o se mig. De berör verkligen. Även om de känns lite konstlet..men dom hade ju inte sagt så om dom inte menat de lixom, eller? jag vill tro att en vän till mig börjat flirta med mig. De va de allt några som gjorde. Men jag kände mig inte tipp topp. Jag va dep. o gömde mig gärna. kunde inte koncentrera mig. De va asjobbigt! jag ville fortsätta dansa. Snacka mer med dom jag flirtat med över borden. Jag såg många som såg bra ut, o jag ville ragga. Jag vill bli kysst, jag ville mysa med någon!

Jag är dock inte beredd att börja inledda nått nytt med någon ny... jag tänker fortfarande alldeles för mycket på dig. Men jag tycker oxå om Dig. O jag vill lära känna dig mer. Du är en person jag kan se mig själv tillsammans med i framtiden. Då är du precis en sådan person som jags kulle vilja leva med och utvecklas tillsammans med. Men jag vet inte om jag är redo för något så seriöst. För jagvet att du r så seriös. Du vill börja ditt nya vuxna liv nu. Jag är fortfarande väldigt ung. O jag borde kanske prova mer innan jag väljer dig. Fast det är ju någon precis som du, som jag egentligen vill ha. Så varför skulle jag då försumma dig. Jag vill veta nu, hur du känner o tänker. Tänk om du bara är sugen på nåt tillfälligt, du flyttar ju ändå snart. o vad händer då? kommer jag aldrig mer se dig? komme rvi hålla kontakten. Det är ju de jag vill. Men hur? vi har ju aldrig umgåts utanför kompisgängets gränser. aldrig bara vi två. skulle vi plötsligt börja ringas vid då? äsch.. nu tolkar jag alldelles för mkt! de kommer naturligitvis aldrig bli du och jag. bara för att jag börjar tro saker, o tror att du är ntresserad, men egentligen är de nog bara så för att jag är intresserad, o då tror jag att jag ser det i dig, men de gör jag ju inte. tror jag. men du verkade väldigt angelägen om att sitta brevid mig. men de va väl för att du tyckte synd om mig... o vi dansade inte. vi pratade aldrig ensama. Jag gillar efterfesterna. När man kan sitta lugnt o bara mysa. Snacka om allt o ingenting. När alla börjar bli trötta o kommer på helt sjuka idéer. O dricker öl. mmmmm! nu gråter jag igen. jag vill så gärna inte vara ensam. jag vill inte vara ensam. jag vill att någon sak se MIG, höra MIG, hjälpa MIG. älska MIG. Jag önskar så att någon ska älska hela mig för allt jag är utan att vilja ändra något. o jag trodde att du ville de. Kanske va de så att Du lämnade mig för att du tyckte att jag va för bra för dig. MEn de låter helt absurdt i mina öron. Vi är människor! O vi levar här tillsammans. Alla är vi lika värde. Varför skulle du inte förtjäna min kärlek. De gör att jag bara vill ge dig ännu mer, så du känner, hur otroligt o underbart älskad du är! Jag älskar Dig. o jag saknar dig. något alldeles fruktansvärt. För jag kunde prata med dig. När jag verkligen behövde. Men du lämnade ditt gamla liv utan problem verkar de ju som. Du bröt upp med ditt förflutna en gång för alla. Så varför skulle du inte kunna göra samma med mig. Jag är ju bara en bagatell i allt som hände runtomkring dig just då. Därför är jag säkert bortglömd vid de här laget. JAg vill bli älskad av Dig. Så som jag älskar Dig. MEn de förblir väl en utopi. Men man ska ju aldrig säga aldrig. eller?

Ta hand om er! Du är värdeful. Glöm aldrig de. De finns en mening, även i den svåraste stunden. Du ser den kanske inte just nu. MEn om du bara väntar lite, härdar ut de ond, så får du en dag kanske veta, o kanske ser du då ljuset. Men om du ger upp nu, vet du ju aldrig om du kanske kommer få svaret. eller hur? därför ska jag inte ta livet av mig. Inte nu.

Kom ketchup så går vi!

Kom ketchup så går vi. Du o jag i ensamheten. Jag vill nog vara ensam för att ingen annan ska få uppleva det som jag upplever. Jag vil itne att de ska plågas så som jag. för att jag någonstans har känslor för dom som har med kärlek att göra. trots att jag inte känner de själv. konstigt. de va en gågn två tomater. så levde dom lycliga i alla sina dar? nej en bli överkörd o en tar livet med ironi. tack för att du är en sån underbar vän, kära tomat. tack!

Inte panik, inte panik.

Någontign gör ont i mig. Jag vet inte riktigt vad. Jag ska försöka beskriva det. Det blir inget roligt inlägg det här heller. Man jag behöver inte dra roliga historier för att du ska stanna kvar hos mig va?

Ibland är det som, hjärtat , spränger, som en spikkluppa som stora taggar, som fötts inuti hjärtat o väwer sig större och större. o spressar ut sina tackar genom hjärtat, presis som en visdomstand spritter upp ur tandköttet. Det brinner. Spikklubban är glödande het o hjärdat pumpar så försiktigt de bara kan för att inte spricka, för snart spricker de. O då kommer allt bära eller brista. men hjärtat försöker dra ut på de. De gör ont, o jag försöker hålla ut. Jag försöker hålla kvar tills de går över. På så sätt plågar jag mig själv. Jag är inte rätt för döden i sig. Jag är rädd för att plågas ihjäl. för att lida. För jag tycker att jag lidit tillräckligt här i livet. Jag vill bara bli gammal fort. Slippa dra ut på det så här. Jag vill få svaret på meingen med livet så jag kan sova i frid sen. Men jag kommer säker inte kunna somna då heller. Sömn finns inte i min värld. huvudet känns tungt. jag ser suddigt. ljuskänslig. lite som epilepsi-ljus, yrsel, illamående. sugande känsla i magen, både uppåt o neråt. svarta punkter framför ögatslins, som iriterar när jag försöker läsa en text. när jag försöker le o prata artigt i telefonen. du frågar inte ens hur jag mår längre. Du pratar om stumpbyxor o frisyrer. Snart möter du den du egentligen väntar på, din pojkvän. mig pratar du för att fördriva tiden tills han o hans kompisar kommer. sen är jag borta. men om jag verkligen var borta, skulle du sakna mig då? jag är ju så artig även nästa gång du inte frågar hur jag mår. Jag ringer aldrig dig, det rä alltid du som ringer. vänskap utan krav? vänskap? plikt/krav? de sticker i huvudet. känner mig lite snurrig i huvudet.fingrarna är iskalla, o jag spänner axlarna upp mot öronen hela tiden. Försöker dra upp dom så långt jag kan, för att sen släppa som helt. För att slappna av. men snart dras dom sakta uppåt igen, utan att jag tänker på de förrän jkag suttit så en stund. tuggumit börjar bli riktigt äckligt. hårt o smakläst. Men jag har så torr mun, o inget att dricka. Spottar jag ut tuggumit kommer jag inte kunda svälja alls, o börja hosta. läppar o kinder klibbar fast i tänderna. tungan fastnar i gomen ibland. ofta. håret kittlar mot axeln. de går en rysning genom kroppet. Den stannar på huvudet. de pirrar . surrar i armarna. jag vågar inte röra på mig. endast fingrarna o underarmarna får röra sig. blicken är ner ot tangentbordet. Tittar inte på skärman mer än yttresr sällan. ifall jag tror att jag stavat fel. men jag ska ju ändå inte korrektur läsa de här sen, för jag vill försöka vara helt ärlig mot dig. därför skriver jag precis det jag tänker på, här o nu. så får vi se vart de bär. vågar knappt andas nu. Andas med magen. koncentrerar på magen.  rör jag på bröstkorgen kommer hjärtat explodera. de börjar sipra blod ur hålen som spiklubban gjort. den växer sig allt större o tränger o spänne rut ur mitt hjärta. Det gör så vansinningt ont. men jag vet att om jag bara är stilla så kan de lugna sig snart. om en stund. om en evighet. blundar för det svider i ögonen. de sticker i do. Som om de va jätte torra o börjar bildar självsprivor i dom. presis som på fingrarna runt nagelbanden när man tvättar som oftao  det är kallt ute. så känns de fast i ögonen. o huvudet dunkar. jagkänner varje puls slag tydligt. pulsen har ökat. o ökar fortfarande stadigt. mår illa. andas med magen. inte röra bröstkorgen så går de snart över. snart är de slut. benen är om fastklistrade o golvet. ryggen mot ryggstödet. rumpan börjar ana träsmak. har suttit så här länge nu. svettas o fryser på samma gång. hänner svett i pannan. men fingrar o ben är iskalla. oj, magen kurrade vist. eller lät iaf. trots att jag faktiskt har ätit frukost idag. men de är snart dags att försöka äta. men just nu har jag verkligen ingen lust att äta. behöver andas färdigt försöt. försöker sträcka på benen. långsamt. så att inte bröstkorgen rör sog för mkt. de stramar åt runt bröstet. De handlar om millimetrar. de sitter fullt med folk runt omkring mig. jag får inte få panik. De pratar o skriver på sina datorer. datarummet i skolan som nästan alltid är tomt. Det andra datarummet har frächare datorer o brukar va mer populärt, men de verkar vara uppbokat idag. så här sitte vi. jag. o massa folk jag aldrig sett föut. jag andas lungt. o ska inte få panik nu. jag ska bara andas så blir de bra sen. Varför kämpar jag så hårt för att överleva. jag vill ju inte plågas, jag vill ju bara gli gammal fort. o dö snabbt. inte så här plågsamt. Jag tycker jag har lidit klart nu. Kan inte "gud" trycka på knappen så jag kan få vila ut snart. jag vågar inte göra de själv. slappnar jag av nu spricker de, o de kommer göra vansinnigt ont. för så fort jag försöker blir de tusen gånger värre.... awwwwwwwwwww vaffan ska jag göra??????? så, då kommer tårarna oxå,, nu ser jag ingenting. de är grummligt. mina läppar darrar. men jag anstränger mig hårt, varje liten muskel är spänd. för jag får inte gråta så de hörs. börjar jag slappna av kommer gråten att skölja över mig. o kommer bröstkorgen röra sig. då fylls lungornas övre del o trycker mot hjärtat. o nubbar spkklubban lungorna kommer lungorna fyllas med blod o då kommer jag drunkna i mig själv. Jag komer skapa min egen död om jag inte gör nåt snart. spikarna gnisslar, vissa taggar är lite trubbiga så de går inte riktigt hål på hjärtvävnaden. den bara spänner ut hjärtat. det verkar vara väldigt elastiskt. för de trycker rejält. huruvdet snurrar. försöker tänka en tankte åt gången. försöker skriva ner precis det som händer här o nu. konstigt nog verkar jag hålla mig relativt fokuserad. men jag ska skriva ner de här då jag vet vad som kommer hända nästa gång. jag evill veta vad jag tänker på under de här stunderna. när jag har ont. mina ben värker, framför allt höfterna. Jag kunde knappt vrida mig i sängen i morse. allt gjorde ont. o nu känns benen som ett snadkor i öknen. bagatel. men vad är viktigt då? att överleva. måste jag överleva denna gången oxå? varför. Nästa gång kommer jag ju oxå bara tänka att de vore bättre om jag dog förra gången, för då hade jag ju sluppit denna. Jag är så sjukt trött. Vet inte om jag kommer orka hålla ut längre. fast de vet jag att jag gör. jag kommer inte dö den här gången heller. så är de alltid. axlarna trycks automatiskt ner när de blir så här. De här är uinte ångest. ingen panik heller. tårarna på kinderna börjar klippa lite, känns spramt mot ansiktet, tog en hand o försökte torka bort dom lite. hoppas ingen ser. ingen verkar reagera iaf. jag är tyst som en mus. syns inte. finns inte. det bultar i hela kroppen. vad är de egenligen som händer? börjar försiktigt släppa på spänningen i bröstkorgen. rör axlarna lite, för att lixom vakna till igen. men jag är fortfarande nästintill fast frusen. försöker andas med bröstkorgen igen, liiite, bara för att tänja på de lite. de sticker våldsamt o jag måste andas med magen igen. schuuuuuuuuuuu.... in. ut. isande går luften ner i lungorna. skärande. måste tänja ut bröstkorgen. annars. ja vad händer annars. just de, de gör ont. fick för mig att prova. det gjorde ont. så där fick jagh mitt svar. men de gör inte så fasligt ont hela tiden längre. det är bara när jag rör någon kroppsdel för mycket. får börja med benen. sträcka liiite. o huvudet. men axlarna lär få va så stilla ett tag till. Shit hur länge har jag suttit här. Folk komme ro går. känns som en evighet. hru ska jag kunna gå ner på stan o hansdla nu? får bli en annan dag. nu behöver jag lägga mig ner en stund. min kropp är helt mör. men jag kan itne resa på mig än. De hugger till i bröstet så fort jag försöker något. men de gör inte så ont som de gjorde nyss. snart börjar de ge med sig. jag har håll ut. De blir iaf inte värre än så här just nu. jag klarade att inte få panik när de kom. konstkigt. brukar itne kunna kontrollera de. kanske va de för att de är så många andra mskor här. vill inte störa som. det bultar i huvudet. som om de vill spricka det oxå. mina ögon är tunga. o de svider fortfarande. o jag är lite yr. o trött. får INTE gäspa nu bara. INTE GÄSPA! shit, varför skulle jag komma på den tanke. fan va ont de gör! man kan ju fan inte rå för att man behöver luft när man gäspar, när man är trött! va faaaaaaaaaan sluta nu då! gråt inte, gråt inte gråt inte! andas lugnt. andas. andas in genom näsan o ut genom munnen. det ordnar sig. behåll bara lugntet. det finns inget mer än de som händer här o nu du behöver tänka på. allt annat kan vänta. ingenting betyder något om du inte överlever nuet. ingen kan du hjälpa. o just nu är jag rädd för att få för lite tid här på jorden, för lite tid för att hinna få reda på meningen med mitt liv. Jag är rädd för att jag inte ska få hinna finna min mening med livet här på jorden innan jag måste lämna det. samtidigt vill jag bara dö nu! men då komme rjag ju aldrig få veta svaret. eller? kanske är det just de ja får. men dö ska vi ju alla till slut. Så förr eller senare får jag ju veta i så fall. men tänk om jag måste leva för att få veta. Jag är aldelles för nyfiken för att våga ta livet av mig. Då skulle ju all denna smärta jag hittills genomlidit varit till ingen nytta alls. vad är meningen med att jag uthärdat nuet o önskat mig bort o gråtito kämpat? varför kämpar jag? varför fortsätter jag kämpa? det mådte ju komma en mening förr eller senar... de måste finnas en anledning! varför ger jag inte upp?   varför släpper jag bara inte. shit, tittade upp o de har redan blivit mörkt. hur länge har jag suttit här egenlgiten. Bröste känns svullet o ömt. värken har spridit sig som ett gift mot ryggen o o baksidan är bröstkorgen. de hugger iaf inte längre. bara dunkar. ett dunkande gift som sprids genom hela mig. pulsen är inte lika snabb som förut. men den är tydlig. utom i fingrarna. o munnen. shit va jag har spännt käkarna. de känner jag nu. när jag gapade för att smaka dety äckliga tuggumit i munnen. som konstight nog fortfarande finns kvar. o de är lika äckligt. neb är inte töstig. tänk positivt. du är iaf inte tästig. Du är iaf inte kikkinödig. du har inte fått panik. du står inte inne i nordstan i nån intervju med nån säljare. du sitter luignt framför datort. helt lugn är jag. helt lungt. andas. Fan heller.  jag är inte lugnt. jag är på gränsen till sammanbrott. jag är arg. fröbannad. förbannad arg. hat. ilska. arg! samtidigt som jag inte för leva ut de nu, för nu ska jag bara andas. o sen kan jag skriva ner varflör ajg är arg, eller de vet jag ju faktiskt inte. jag vet ingenting nuförtiden. jag 'är så sjukt trött på de här. så otroligt vansinnigt galet sjukt trött. vad har jag gjort för att förtjäna det här? varför just jag? cvarför måste någon plågas så? som att dra ut någon på stäckbänken. jag orkar inte mer. hjälp! för fan, hjälp mig, någon. dessa jävla tårar. varför kan de aldrig ta slut? nu har jag ont i hanleden oxå. har nog skrivit för mkt i en inte helt ergonomskt rättanpassad ställning. andas. djupa andetag o inte gråta. gråten orsakar skakningar i bröstkorgen. jag är yr. som om rummet gungar, som på en båt. allt fler börjar gå härifrån.. jag vill oxå gå. jag vill ha frisk lust. en säng att gråta ut i. jag kommer gråta som en tok när jag kommer hem. om jag kommer hem . jag behöver få ut de, snart. borde försöka samla mig . dra på ett leende o gå härifrån. åka hem o gråta ut. gråt är nog de enda sättet att få ut de på. Jag kan inte skrika, inte skratta. hatr inte kraft nog. inte gråta. andas. andas djupa andetag. långsamt. Andas in genom näsan och ut genom munnen. jag är inte ensam. bloggen finns med mig. o om jag dör nu, så vet du. inte för att de är nån som brukar läsa min blogg. har hittils inte lästs av någon. så varfrö sklulle någon läsa den nu? jag kan lika gärna dö. Så spar vi alla en massa tid, energi, sammhällspengar. jag ska gå nu. hur ont de än gör. jag orkar inte hålla ut längre. andas o gå. ut. dit där jag kan va själv. fan. de e klart att folk redan sett att jag gråter. jag snyftar ju fan inte tyst. men jag bryr mig inte. de för säga o tycka vad de vill. jag kan itne sluta. jag är sä jävla trött på de här! fan fan fan!

tack för att du lyssnat. men jag ska försöka vila lite nu. ska gå hem. ska ut o andas. froisk luft. frisk storstadsluft. fylld emd avgaser o dam. jag vill bara bort härifrån vartsomhelt. bort. så jag slipper de här. bort bort bort. jag vill baraq gråta, men jag är för trött för de nu. sov inte så mycket i natt heller. behöver några sekunder för mig själv. ensam är jag ju alltid, oftast iaf. men ensam, utan ångesten. utan den fysiska smärtan. utan gråten. tänk om. en utopi?


nervositet

´Varför mår man illa när man är nervös? ja egentligen är de kanske inte så konstigt. Man spänner sig, de rör sig i magen. Men blir yr. Jag sitter visd skolans dator nu, o hoppas att ingen ska se min skärm, så ingen får veta att jag har en blogg. Jag. En blogg. Då kanske någon får lära känna vem jag är. Eller rättare sagt, får kännedom om dom konstiga tankar jag har, som jaginte vågar yttra för någon annan utan bara lämnar spår av här. Jag skulle ju aldrig berätta för någon annan om dig. Eller, jo, om dig, men inte att jag fortfarande känner så starkt för dig. Jag brukar låtsas att det är dig jag skriver till när jag sitter här framför bloggebn. För när jag pratade med dig fick jag fram en annan sida av mig själv. Ensida jag tidigare inte visste hur jag skulle göra för att uttrycka. Jag vågar inte vara så rak mot någon annan. Jag ver rak mot dig. Jag saknar att vara rak. Men jag är uppfostrad, o vet inte hur jag ska bryta. jga tycker om mina vänner. MEn jag har ingen som jag kan vara helt rak mot. Man måste hela tiden akta sig så att man inte skadar eller sårar någon annan. Jag kan inte med att gråta ut hos en vän, som är starkare än jag o tröstar mig trots att hennes egne bror tagit livet av sig. Då kan inte jag sjkälv utbrista att jag själv inte känner för att leva länge. Jag vill ju trösta henne. O hon gråter. Då behöver jag vara stark för henne. ajg vill hjälpa dig. mitt problem är inte lika stort. Men för mig är det de. När ska jag få uttrycka de? Kankse är det de jag gör här. Så länge ingen jag känenr läser de här, så kan jag våga uttrycka det som verkligen är jag. Jag ska försöka finna det i dig, kära blogg. Du får bli min vän, där jag ionte tar hänsyn mot vad ni som läser ska tycka. Jag ska aldrig berätta om dig. Du är min. Ni får gärna läsa, o gärna kommentera. Ni får gärna bli mina vänner. Men då är de på egen risk. Då är det det riktiga jaget ni blir vän med. Jag ska respektera din åsikt, och visa dig kärlek. O jag önskar bara att du inte ska håna mig för det. Detta är jag i min renaste dystraste, mest tragiska form. Men jag ska försöka sprida ut lite av den mer positiva sidan av mig själv. Den som ibland sprisder glädje, o ler. även om jag sällan gör det när jag är ensam. Jag skrattar nämnligen bara av artighet nu förtiden. Jag har lärt mig hur man gör för att få det att verka äkta. Men det är det aldrig. Jag känner ingenting längre. Jag är varken glad eller ledsen egentligen. jag bara är. O det är inte alls vad jag vill vara. Jag trodde att det var det jag sökte. Att bara få vara. Men jag behöver kärlek. Jag vill få älska. och i det nuet få vara så närvarande att jag förstår att jag är lycklig, när jag väl är det. Men här o nu, när jag bara är, känner jag ingenting. jag är inte ledsen, jag är inte glad. o jag bryr mig inte. Jag trodde inte att jag kunde bli likgiltig. MEn det är nästan så de känns. Jag bryr mig om andra människor. Jag vill att ni ska ha de bra. O att ni ska va lyckliga. MEn jag vet inte vad jag själv vill. Eller jo, jag VILL en massa saker, Men jag känner inte längre den där passionen, längtan, åtrån efter dem. Jag saknar att skratta! Jag saknar att sova. Jag saknar att kunna vara helt öppen mot någon. Hur finner jag en sådan person? Jag menar jag är ju inte helt påhittad. Mina vänner känner mig. Men dom känner änå en ytlig bit av mig. jga berättar inte allt för privata saker för någon. inte ens mina bästa vänner vet vad jag egentligen känner. För det har varit förbjudet att känna så, under min uppväxt. o jag vet inte hur jag ska bryta upp från det nu. Jag vet att det är okej. Men det känns inte så. Det känns inget alls. Nu ska jag försöka skriva ett lite roligare inlägg. försöka.

tjipp.

Just de, ska gå o köpa en klänning sen. ska på julfest i helgen, tidigt jag vet. Men men. fest är fest o julö är kul. så klänning får de bli. Du kommer inte vara där, men jag kommer hoppas på att jag möter dig på nån spårvagn påväg dit, för jag ska va sååååå vacker. Jag vill hångla!

tjipp

vissa saker verkar aldrig gå över

Varför kan jag aldrig sluta älta? fram och tillbaka, fram och tillbaka. Du sa till mig att du inte va redo för ett förhållande just nu. Du sa oxå att du aldrig spelar kär, men lite extra passion tar man extra väl hand om. Du sa oxå att du inte går in i ett fårhållande om inte alla tre finns med; vänskap, passion och kommitment. Du vill kunna se dig själv med personen i framtiden. Du vill tro på förhållandet. Du vill ha passionen. Du vill att ni ska ha kul ihop o va vänner. Om du inte får alla tre, är det inte värdigt nog. Vad va de då som fattades hos mig? vad va de du inte kunde få av mig, var räckte jag inte till? O Hur kommer de sig att du två veckor senare dejtar en annan tjej, när du sa till mig att du inte dejtade? O att du strax därefter va tillsammans med henne! O nu är ni förlovade???? Jag vill så gärna veta om du var ärlig mot mig? va det du anförtrodde åt mig verkligen sant, elle rva allt påhittat för att se hur långt du kunde gå? tänk om jag släpper dig, o du hela tiden hade tänkt höra av dig. Tänk om du sitter där o är lika nervös för att jag aldrig ringer dig. Shit, vem försöker jag lura. De är klart att du inte gör. Du är ju förlovad. Sånt gör man inte om man inte tror på förhållandet. Kanske har du visat mig de så tydliga bilderna, för att hjälpa mig gå vidare. Hon är allt jag inte är, på utsidan iaf. Hennes insida känner jag alls inte till. Hon ser ut att va en väldigt omtänksam o förstående person. Däri kan jag se vissa likheter med mig själv tom. åsså är hon vacker utåt. glänsande långt hår, raka tänder, stora bröst. lite kortare än du. Inte pinsmal, men inte tjock. Vacker, sund. Hon röker dock, o de gör ju du med. Jag tror säkert att du är lycklig. Det har jag förtått. MEn varför kan inte jag glädjas med dig? Varför kunde inte vi fortsätta va vänner ändå? jag hade behövt dig! Vem försöker jag lura. Du hör inte av dig. Du ignorerar mig. jag är efterhängsen, gråter ut ditt namn. Klart som fan att du sticker o gömmer dig ännu mer. MEn jag va ärlig. Jag behövde verkligen din hjälp. Jga skulle behöva den nu oxå. Inte bara vilja ha, jag skulle BEHÖVA den. MEn jag vågar inte fråga. Jag vet att jag kommer få ett nej. Jag orkar inte ta mig igenom det här igen. Hur kunde du gå in i ett seriöst förhållande direkt efter att ha dumpat mig? om de nu va så att jag gjorde nåt fel kunde du väl ha sagt de???????????????????????? Du sa att du snart kommer höra av dig, för du har så mkt på jobbet o du lovade att höra av dig för att förklara bättre irl än över msn. De har gått ett halvår, o jag väntar fortfarande. Varför kan jag inte sluta tänka på dig. De eklart som fan att du valt henne och inte mig. Men HUR går jag vidare. Vem ska jag hålla tag i när jag inte orkar gå vidare själv. Fast det är precis de jag gör, o vill. Jag vill klara det här själv, Jag vill bygga mitt liv runt mig själv innan jag ger mig in i nåt där jag börjar göra uppoffringar för någon annans skull, inte nu. Fan va jag hatar att jag älskar dig. Jag älskar dig. De tror jag iaf att jag gör. usch, jag är nog den mest typiska tonåringen i världen. Alla har säkert gått igenom detta lika lätt eller svårt som jag. o här sitter jag o gnäller. klart ingen läser det här. Är det ingen som hör? ÄR det ingen som ser? kan ingen höra mig, hjälp! hjälp. snälla någon hjälp mig. Jag älskar dig. kom tillbaka till mig. låt mig få gråta klart nån gång. så jag kan börja leva igen. Hjälp. håll min hand så jag slipper andas ensam. Hur kan jag ge dig så mycket kärlek efter allt du gjort mot mig. Kanske är de för att du faktiskt inte gjort dom, utan att det är jag som gör dom, i ditt namn, skylle rpå dig. Jag känner dig ju knappt längre. De tror jag faktiskt inte att jag gör. Det är inte längre den personen jag saknar. Det är den personen du var, som jag saknar. Jag hoppas ju innerligt på att du va ärlig o verkligen menade vad du sa till mig. O att jag jag kunde få lita på de. De va så du fångade mig, till att vilja berätta o anförsto saker åt dig. De hann jag aldrig göra. Jag har svårt att anförsto saker åt människor. Men du va den enda jag började lita på. O du fösvann precis när jag ve berädd att erkänna. De känns som ett outhärdligt svek. är dett abara en enkel romans? kommer den nånsin gå över? tänk att ett ord kan göra så mkt. Tjenna. så är man fast. Jag trodde inte de va möjligt. Men de va precis så de va. MEn den här gången fick det ingen lycklgt slut. FÖr jag är slut, men inte du. Du är lycklig, med någon annan. Du minns mig säkert inte. Jag tänkte på dig häromdagen, försökte föreställa mig hur de skulle va att träffa dig igen. Om vi sågs ute, på nån krog, av misstag. Skulle du känna igen mig då? skulle du över huvud taget hälsa om du gjorde det? Vad skulle jag säga? skulle du fråga hur jag mår? skulle jag svara ärligt, eller bara säga att allt är bra? skulle du gå direkt? eller skulle du krama om mig o säga förlåt. Men jag har träffat en anna kvinna. som jag älskar. Men jag vill gärna va din vän. ...? Du sa oxå att "vad som än händer så är du min vän..." vad menade du med de? va allt bara en lögn, en bluff? jag HATAR att inte få veta! när jag vet att du har svaret, men jag inte kan göra något åt de. Du har helt plötsligt en sån oerhörd makt över mig. De är helt sjukt! så när jag som din vän, bad om hjälp, var fanns du då? fattar inte du hur mycket jag älskar dig? jag minns inte vem du är längre. jag har byggt upp en ny bild av dig. Jag minns första gången vi sågs, när min första tanke va "hur ska jag få honom att gå, utan att va allt för oartig?" jag minns allt din dåliga hållning. DIna skeva tänder. Din röklukt. Hur du försökte ata en halstablett för att dölja röklukten när du kyste mig, för min skull. Dina för stora slitna byxor o jacka. din osäkra min när jag frågade något av värde för dig. Jag såg något så underbart i dig. Jag ville bara få vara där. Få växa lite i de. Så att jag kunde utvecklas med dig. Få sväva lite på din energi. Jag va olycklig redag då. Du va lycklig. Kanske drog jag ner dig? Tänk om vi möts en annan id i livet? nej, jag är änd glad att jag träffat dig. Annars hade jag aldrig överlevt så här långt.  annars hade jag kanske inte överlevt alls. tack.

Inspiration

Py bäckman har verkligen skrivit vackra texter. Hörde en sång som hette "där är tiden inte viktig" som hon skrivit teten till, o den va otroligt vacker. men många fler av henner verk kan jag varmt rekomendera!

Hjälmar Gullbergs dikt "förklädd Gud", blev en pastoralsvit som spelades på stv 2 igår kväll. Den är så vacker o klok att man blir tårögd. vackert! 

Sov gott kära medmänniskor. Ge inte upp. En dag kanske vi får veta svaret på våra frågor. Vill du hoppa framför tåget, eller vill du chansa o prova att välja livet en gång till? kanske får du svaret den här gången... den som lever får se. Vad är meningen med livet? Svar; kanske får jag veta imorgon. jag hålle rtummarna, för att vi båda ska finna svaret på frågorna vi bär med oss.

Tack för allt du givit! sov gott!

kram

hopp i mörkret

"Har ni sett himmelen kan vänta?" En helt fantastisk serie som går på svt 2. Jag har saldrig blivit så tagen av ett tvprogram förut. Otroligt vackert att se deras kämpeglöd! Jag känner igen mig i så otroligt mycket av det dom säger. Dom njuter av livet här o nu, för dom vet inte hur länge dom har kvar. O det är precis den viljan, lyckan, jag söker. Att få känna hur underbart det kan vara att leva. Den känslan jag ser i deras ögon. De ger mig kraft, att orka kämpa vidare.

En tjej där sa en gång att några av hennes vänner drog med henne upp på dansgolvet och ville få henne att dansa, o sa, "de är ju bara lite canser"... Hur kan man säga så till någon som kämpar för sitt liv. Jag har aldrig haft canser, peppar peppar ta i trä, men jag vet hur de känns när man är sjuk, allvarligt sjuk o folk/tom "vänner" glömmer fråga hur man mår. Man svälv ska inte behöva vara stark för sina anhöriga, men man är det av kärlek till dom. O då tycker ag att de minsta man kan ge en person i en sådan situation ett leende, det är viktigt att uppmuntra livet, men oxå att inte skratta bort de, utan att faktiskt finnas där. Det visar verkligen vilka vänner som är rktiga, som stöttar när de väl gäller o inte. Visst, de kanske beror på rädsla. Man vet inte hur man ska reagera, eller förhålla sig till personen, Visst, man kanske vill kunna fortsätta leva som vanligt, men fråga de då! Du behöver inte fråga okänsligt, men ändå, att ignorera personen, får bara personen att känna att han/hon inte finns, inte får finnas för dig, eftersom hon inte förtjänar att bli frågad hur hon mår, är hon alltså inte viktig för dig? får hon därför inte finnas? Det är enligt mig värre än att verkligen vara sjuk. Att vara sjuk ensam. Jag är verkligen glad att hon är så positiv o att hon är så stark o vågar hålla tag i sin vilja. Det ger mig hopp. Jag vet att jag inte känner henne, men men jag stöttar henne till fullo i allt hon gör! Skänker dig mycket kärlek från mig. Du har gett mig mer kraft, att orka kämpa vidare, trots mörkret som hägrar just nu. Tack för det! tack!


I övrigt har de varit en jobbig dag. Hade tenta i morse, men hade inte sovit alls under natten, så jag kunde inte gå. Det är helt otroligt hur mkt sömnen spelar roll för hur vi mår. Det är så lätt att ta det förgivet. Men har man verkligen sömnproblem, då vet man vad de verkligen innebär, o man värdesätter de oerhört mycket. Som sag, sov väl ca 2-3 timmar mellan 8.30 o 10.00.... typ... men inget under natten, o inget mer sen under dagen, ändå kan jag inte sova nu..... jag är trött, men det är som om jag glömt hur man gör. jag minns inte hur man gör när man somnar... låter kanske konstigt, men det är så de känns.. ibland händer de.. men hur mkt jag är tröttar ut mig fyiskt o psykiskt, eller allt grönt the i världen verkar inte kunna hjälpa.. har provat akupunktur, regelbundna tider, fasta matvanor, fysiskt träning, o visst blir jag trött! men jag kan inte somna....


En gång i tiden fanns du där o lyssnade på mig när jag behövde dig. Du var vaken när alla mina andra vänner sov, o jag inte längre fick stöd av dom... MEn du ignorerade mig när jag som mest behövde din hjälp. Kommer jag aldrig få se dig igen? Jag vill tro på ditt löfte. O jag tänker försöka hålla mitt. Egentligen borde du krympa, precis som tjejen i tv serien sa om sina vänner. Men jag vet ju inte om du håller dig undan, för att du är rädd för att såra mig, eller för att du verkligen var kär i henne och inte mig. Jag önskar så att jag kunde få ett svar, så jag hade sluppit grubbla så förbannat mycket.


Jag älskar dig. De rår jag inte längre för. Jag älskar dig. Vare sig du vill eller inte. Jag tänker respektera din vilja, även om inte du respekterar min. Jag älskar dig.


ta hand om er! Love!




Tunga andetag

Jag skulle verkligen behöva prata med Dig. Jag ville bara bli sedd, men du valde att blunda. Jag sitter här, trött, sliten, utmattad. Tom, men ändå full. Jag hade önksat att jag kunde få höra dina lugna andetag, jag hade velat kunna lite på dig. Du lovade att du skulle höra av dig, snart. Jag väntar fortfarande, för jag vet ju inte när "snart" är. För mig va "snart" förlängesen, men kanske att sista tåget inte gått för dig ännu. Jag VILL kunna lita på dig, därför väntar jag fortfarande. kanske kan jag inte lita på dig. Kanske. Jag hade bara viljat få veta. För de sliter på mig att älska dig. Jag skulle naturligtvis inte sluta älska dig bara för att jag inte kan lita på dig, men jag vill ändå veta, för jag gav ju dig ett löfte oxå. Att inte höra av mig OM någon av oss skulle få ett förhållande irl. O jag försöker i varje ögonblick hålla mitt löfte. O jag hade aldrig trott att det skulle kunna vara så svårt. MEn det är ju ingen ide att jag hålle rmitt löfte om inte du håller ditt? eller jo, för jag är inte du! men om jag inte hör av mig, så kommer du ju aldrig få veta hur jag känner. O då är alla mina känslor förgäves, inte sant? Sitter jag då här o gråter, till ingen nytta alls? Om Du inte märker min kärlek, finns den då inte? Kanske va de för att jag skrev att du sårat mig, som du började ignorera mig. För precis efter att du pratat ut med mig, så hände något allvarligt i mitt liv, o jag hade behövt en vän. Vem som helt, men jag hade bara dig. Men du ansåg säkert att jag bara va klängig o då fann du en annan tjej att kladda på. För de va väl enbart de du ville. Egentligen, va de så? Jag tror egentligen inte de. MEn jag vet inte annars hur jag ska förklara de.

Imorn har jag tenta. Jag har inte pluggat något alls nästan. Inte orkat läsa literaturen. Inte kollat handoutsen. Jag har bara mått dåligt hela dagen. precis som varje dag. Jag borde kanske sluta..varför ska jag läsa till något där jag ska hjälpa andra människor när jag inte ens kan ta hand om mig själv??

Vad är meningen med livet? Om meningen med livet är att man ska leva det, vad innebär det då att leva? var finns svaren? Jag menar alla ni därute som lever, hur gör ni? är det bara att andas o härda ut? har ni alla det så? Vad är det isf för mening? Om leva är att alska och att älskas, varför känner jag mig då så otroligt ensam, fast jag älskar så många, så mycket. Eller gör jag kanske inte de? jag kanske inte vet vad kärlek är..

Jag fick ett sms från min mor idag, hon skrev en massa, o så avslutade hon med, "älskar dig". Det har hon aldrig sagt förut. Jag minns faktiskt inte om hon någonsin har sagt det till mig. Hon har iaf aldrig sett mig i ögonen när hon sagt de.. Jag minns en gång för länge l'änge sen, så pratade jag o min far om att jag mådde dåligt, o jag sa något om att jag hellre skulle vilja dö. O då svarade han "ja, men de skulle inte va så kul för oss". Det är nog de finaste han sagt. Nu på farsdag så hade han fått presenter, så sa han till mig nästa gång vi sågs att " ja, jag fick ju ingenting jag ville ha..ingenting jag behövde direkt.." Han har aldrig sagt att han älskar mig. Men jag skrev faktiskt i ett sms att jag tyckkte om honom. Då svarade han tack, det va snällt sagt. MEn inget mer. Så hörde jag när Du sa att du älskade din son, jag blev djupt rörd. Du sa att din son brukade säga "jag älsakr dig jag älskar dig" innan ni säger godnatt o så... men att han nån gång oxå kunde säga "jag hatar dig jag hatar dig".... men att du ändå visste att han älskade dig, för man kan inte annat än älsak varandra. Är de så? jag vet inte ens om jag vmenade att jag tyckte om min pappa när jag skrev de..eller jo det menade jag. Men jag hade velat kunna skriva jag älskar dig, men jag vågade inte. För det har jag aldrig sagt till någon. Ingen har någonsin sagt de till mig. Jag berättade det för en vän på telefon en dag. att jag aldrig hört dom orden, o då sa hon dom till mig. Men de kändes så konstlat, jag vet att hon menade väl, men de va inte på riktigt. Jag svarade henne, men de va oxå bara fejk.. Jga älskar henne, jovisst gör jag de. MEn själva sättet va faslkt. Hon har lätt för att säga de, säger de flera gånger om dagen till människor runt omkring henne.. mEn jag tyckte de va va asläskigt. Jag har skickat ett brev till min lilla syster en gång på alla hjärtans dag där jag skrev att jag älskade henne.. hon har skrivit de på msn till mig, bara "älskar dig"... som en "krya på dig" -fras.

Suck. Jag känner mig enormt ensam. För jag vet inte vem jag kan prata med på riktigt. Det är ingen som riktigt lyssnar, o jag vet inte vem jag ska prata med. Jag söker en vän. En riktig vän. Någon som är lojal, som är ärlig, och som älskar mig lite. jag kan älska väldigt mkt, men du kan tycka om mig lite på riktigt.. finns du? en av mina tjejkompisar ringde mig när jag va ledsen.. till slut g¨rät jag så mkt att hon la på.... sne dess har jag inte hört av henne.. hon va en av dom som lämnade mig när jag först berättade. hon bad om ursäkt o ville komma tillbaka. Jag försökte förlåta henne, men jag kände mig sviken. Jag försöker fortfarande. emn nu kanske hon har gett upp. O då känner jag mig ännu mera sviken...

en annan vän har funnit en ny vän. Jag känne rmig som bottenskrap. Som bara ska finnas där när dom väljer de. När jag behöver deras stöd, ja var är ni då??? Jag är livrädd för att folkt ska tröttna på mig. Men det är väl precis det dom gör, för jag söker trygghet. De kan ni få vila i oss mig. men var ska jag få vila? jag är trött, matt, näst intill livlös. Var och när ska jag få vila?

ta hand om er. Tack för att ni berikar mitt liv. Tack för att ni ser mig, o bevittnar mitt liv. Tack för att just Du finns. Jag är glad och otroligt tacksam, för dom minutrarna jag fick tillsammans med dig. Tack.

Mycket kärlek till er på er väg!

Natti natti

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem. Har haft en hektisk dag. Började med att träna imorse. Sen försökte jag städa, men telefonen ringde stup i kvarten så de blev inte mycket gjort. Sen va de då den här festen. Jag hade ju hyrt en lokal åt en vän. O den va nog lite väl stor för oss, ca 30 pers.... men de va trevligt. Jag gick först ditt för att skriva hyreskontrakt, o betala o så..sen började möblering, planering o den J*~la stereoanläggningen som inte funka, samt inventera allt porslin med mera ... shit va tiden rann iväg! När vi sen skulle gå för att inhandla de sista inför kvällen gick vi vilse.... kom hel lagom i tid oxå, 25 min innan gästerna skulle komma. Så födelsedagsbarnet fick kasta på sig kläder o smink o fixa hår och äta samtidigt under dessa 20 minutrarna, medan jag hjälpte till att; tända ljus, hälla upp snags, o duka ut dessa, blåsa upp balonger, knyta ihop o pynta med serpentiner.....Va hur svettig som helst o när gästerna började dimpa in o hon stod artigt o hälsade o kramades o till slut när allt va någorlunda, så man iaf kunde märka att de skulle bli något här ikväll, så gick jag äntligen hel till mig.. jag fick ju laga mat, hade ju inte ätit sen frukost.. o sen skulle jag fixå priser till en tävlig som skulle va under kvällen. så när jag sen skulle ner o fest va jag verkligen helt slut. men jag bytte om, fixade hår o lite smink...o samlade kraft o kom ner tio- hslv elva. O då hade redan massor av folk gått hem!!!!! va e de för folk??? de är ju först då festen börjar, eller? men jagg hade trevligt.. hon hade massa galna vänner...o vänners vänners vänner.... vi blev ändå rätt många om man räkanr ut alla som kom o gick.. Jag är ju en efterfest människa.. tycker det är bästa stunden, det bästa med fest överhuvud tagaet faktiskt! o nu rundades det åter av på ett härligt sätt. mindre människor=mer intimt. På många sätt. Nu har vi iaf städat lite tom. eller diskat lite iaf... blir nog en del pant.

Nu har jag kommit hem iaf. O konstigt nog känne rjag mig rätt nykter...fast de e jag nog inte egentlignen... men jag stavar ju rätt bra, o jag brukar faktiskt stava bätte när jag e full. Fast full är jag inte direkt heller just nu..eller jagvet inte.. är iaf för trött för att orka tänka. Dags att sova.

Natti.

Jo förresten! Jag mötte en kille på dne här festen som va sååååå lik Dig. ååå han hade kunnat vara din bror, om jag inte vetat att du inte har nån bror. eller du har ju en halvbror, men dom hette inte samma, så... men men. de va läskigt, för jag ville prata med honom. De va nåt i hans sätt att va, att titta på mig, hans sätt att prata....utseende, o utstrålning..... men jag visste knappt va jag skulle säga...de va ju inte hans fel. Han va egentligen inte alls som du.. men det är inte ditt utseende i sig som attraherade mig. Det är din respekt mot mig. din kärlek. Din charm. ååååå. jag saknar dig verkligen de gör jag. men jag förösker vara stolkt för att jag respekterar ditt val. Be strong!!! håll ut. Andas. Titta inte på dansbansdslaget, eller va de heter. inte bra. dåligt. vad är skype egentligen? hur fungerar de egentligen??? hur fungerar mobiltelefoner, med elektriska vågor hit o dit? hur kan jag höra just din röst när de ringer, om ljudvågrna när du pratar är i sundsavll, o jag i lund ex. märkvärdigt. Synd att inte Bell lever, annars hade jag ju kunnat fråga.

Natti.

Nytt inlägg

TJO!

Ja då mådde jag helt plötsligt lite bättre idag då! tänkt va skönt efter att ha haft en rätt depig vecka. De är konstigt, men jag har egenligen ingenting att skriva nu när jag mår bättre. Tråkigt men sant. Som en sån person som bara använder sina vänner när de är jobbigt för en själv, men inte när dom behöver hjälp, eller när de går uppåt. Hm, men en blogg har väl inga känslor? eller va vet jag. Tänk om jag vore en blogg. Eller nej, jag tycker om att känna. Värre skulle motsatsen va. Likgiltighet. tråkigt.

Ha en bra dag! Jag ska försöka. Nu ska jag träna, sen ska jag städa, handla, fixa iordning mig, o festa. kanske kan bli en bra dag trots allt.


Stor kram!

Allmänt råd

Andas! Glöm inte bort att andas! In genom näsan och ut genom munnen. Och ät en banan.

Le. Skratta. Vacker. Störtskön. Fin. Rar. Mysig. Underbar. Viktig. Värdefull. Betydelsefull. Ovärderlig. Fantastisk. Lojal. Söt. Gullig. Sexig. Het. Speciell. Gåva. Skratta. Skön. Go´. Formidabel. Nästan perfekt. Bedårande. Fager. Sagolik.

den här listan vill jag göra längre.. har du nåt ord du tycker passar bra? tror inte jag behöver berätta temat...

Försök tänka positivt! Försök!

Champagnethe och vårkänsla

Kära medmänniska!

Idag har jag faktiskt haft de lite bättre. Det är sjukt jobbigt att komma över någon när man är helt ensam. Och efterosm jag då inte orkar träffa folk för att jag är ledsen, så känner jag mig ju ännu mera ledsen. Så imorse när jag vaknade o tänkte på denna person med stort P, o började gråta, så ringde en vän. En riktig vän. Jag känner mig hemsk som utnyttjar henne, men jag behövde det. O jag hoppas att hon vet att jag verkligen skulle göra detsamma tusen gånger om för henne om hon skulle behöva. Vi har pysslat lite idag. Hon lärde mig sticka, jag lärde henne virka. Så där satt vi efter plugget o hade syjunt, gjorde smycken i pärlor, snackade massor, drack the, åt kakor o såg på idol. De är riktigt skönt med ett breake från de andra dåliga ibland. Jag berättade inte för henne vad som hänt. Hon vet inte alls. Hon vet bara att jag av någon andledning inte mått så bra. O det spelade henne ingen roll. Jag fick tröst oavsett. Det är kärlek från en riktigt fin vän. De fick mig att tänka på annat. O de fick mig att tänka på hur jag verkligen skulle vilja att en vän skulle va. Han, som jag saknar så mkt, är ju egentligen ingen vän. Han har gjort allt mot mig som en riktig vän inte gör. MEN, han fick mig att känna mig mer levande. O en gång var han en sann vän. MEn han svek. När jag som bäst behövde honom. Kanske är det därför jag inte berättade för min vän idag vad som hänt.. För att jag var rädd att även hon skulle svika. O sviker människor är man mindre sårbar, eller man känner sig lite mindre sårad, om dom inte vet alla ens hemligheter. Tack för att du stöttat mig o gett mig lite styrka idag. Imorgon ska jag göra det samma för dig! Nu ska jag verkligen försöka att inte tänka på Dig. Jag ser att du är online på msn. O jag vill väldigt gärna att du ska skriva till mig. Men jag har blockat dig. Jag gjorde det för att du inte skulle hinna blocka mig först. Då hade jag verkligen kännt mig värdelös. Men detta ger mig en liiiiten form av kontroll av situationen. Du KAN inte skriva till mig längre.. men så finns de ju facebook, mail, telefon..... Men inte en viskning har jag fått. Du saknar mig nog inte alls. Men just nu är de okej. Jag mötte några män på väg hem. tre pers som försökte ragga, oberoende av varandra, längs en gata där de inte va så mkt folk. De va ju inte direkt så att jag va sugen, men de va endå lite trevligt med att leende o liiiite uppskattning. Även om de nog inte betydde något från någons håll. Nu ska jag försöka sova. Imorngon har jag massor att göra. om jag vaknar imorgon vill säga. Vem vet om jag fortfarande kommer andas i nästa ögonblick..? inte jag, inte du.

Jag älskar dig. Jag ber, håll ut, stå ut med mig.
Ta hand om dig. I mitt liv är du viktigt coh värdefull!

Tack för allt du givit!

Ont, de gör ont.

Då sitter jag här igen nu då. Men ögonen fulla av tårar. Jag ser knappt bokstäverna på tangentbordet, jag skriver på känn.
Fy fan va jobbigt de är. jga är så kär så de är sjukt. Olyckligt kär. Jag hade tyckt att de varit en underbar känsla om du hade visat någonting tillbaka til mig. Men nu skickar jag bara iväg o eftersom jag inte vet var då är och hur mkt jag ska ge dig, får du allt. O jag är snart helt slut. Älskade du. Jag saknar din hand på min axel. jag va inte lika ensam när du va här. Även om jag du inte brydde dig. Eller jo det vet jag att du gjorde. MEn du va rädd för att såra mig. O det va precis vad du gjorde när du sa att du inte ville träffa mig, med risk för att såra mig. Jag vet att jag är sårbar. Men jag litade verkligen på dig när alla anrda människor omkring mig svek. Du har en son som du älskar. Honom kommer du inte lämna.

Ju mer jag förstår att brevet va till henne, desto mer försöker jag förstå hur du kände för mig. De tog två veckor, så hade du flickvän! Vad gjorde jag fel? va jag för klänging i slutet, när jag märkte att jag var på väg att mista dig? Jag vet att du aldrig kommer höra av dig igen. Ändå sitter jag här o hoppas i varje ögonblick att de ska ta slut med henna så jag kanske för se dig bara för ett ögonblick. SNälla älksa mig! Någon, så jag slipper va så ensam.

Man borde få bra bagmuskler när man gråter så mycket som jag. Fy va jag saknar dig! Jag saknar dig helt vansinnigt mycket. Har hon haft ett jobbigt liv? De lät som du menade mig. Någon som skickat ut en hjälpande hand. Inte til mig inte. Jag vill så gäran lita på dig. Jag vill veta, jag hatar att inte förstå. Jag hade bara velat ha en förklaring. En uppriktig berättelse för vad du gjort och menat. Så jag kan föröska släppa dig. Jag vet att de aldrig kommer ske.

Tänk om de är så att du började dejta henne för att komma över mig. o att brevet faktiskt va till mig. men att du ändrade de bara för att få henne att tro att de va till henne. ni åkte på semester ihop. Du bytte jobb. Du flytttade. Du försvann. Jag kommer troligen aldrig träffa dig igen. Men jag sitter här o hoppas att du ska ringa. Jag kan inte leva utan dig. inte fullt ut. JEg levde lite mer i varje ögonblick när du va nära. Farför ska de vara så här? Varför finner jag inga svar?

Jag vet inte ens vem du är längre. om det som jag lärde känna finns kvar överhuvudtaget. Men jag har bilden av dig kvar i huvudet. O jag saknar den. Jag är rädd att den oxå ska försvinna, samtidigt som inte vill något hellre. Hur man kan man älsak någon så mkt, mer än sig själv. Jag trodde inte det va möjligt, mer än i sagor o film. hopplöst. de är så de känns. Tänk om du menade "jag hör av mig snart, jag lovar." tänk om ett år är snart för dig. eller 5 år kanske är snart för dig. Då är jag klav med min utbildning. Jag vill bara veta om de finns en liten gnutta till chans att jag får se dig igen. jag hatar att älska.

jag förstår inte hur du kan va de första jag tänker på på morgonen när jag vaknar. O du är de absolut sista jag tänker på innan jag somnar. Hur kan de fortfarande vara så?

Du lovade! Du lovade att höra av dig, snart. Du lovade! De har gått ett halvår! o du har väl glömt bort mig, jag blev väl en i mängden för dig. Jag vet att jag inte är så erfaren, men du är någon jag säkert aldrig kommer glömma.

Jag vill skrika! gråt ut så du hör. o jag vill bara ha din hand på min axel, så jag kan andas igen. Nu ska jag snart träffa en vän. vi ska ha trevligt. Hur ska de gå till när jag känner så här? Hur kan jag fortsätta? Hjälp. snälla nån? ingen som hör? som kan ge ett råd? Jag står snart inte ut. Hjälp.

Kanske, kanske inte.

Just de. Dagens lärdom; det är inte gott att äta kall gröt.

Nej det är de inte. Men det är mat.
 
Äta bör man annars dör man.
Äta gör man ändå dör man.

Sägs de. Tänk om vi alla redan lever i den verkliga världen o i förra livet va i idée-världen. De här kanske är sista chansen. Ska man någonsin få veta? Den som lever får se.

Attans va jag blev filosofisk. Grubblar mycket gör jag ju.

Tänk om man kunde trycka på paus ibland. Bara stanna livet o ge sig ut, för att sen komma tillbaka, om de inte blev bra. De går, de vet jag. Jag har provat. De va läskigt, för jag kunde inte välja vilket liv jag tyckte bäst om. Eller egentligen gillade jag inte något... så vad väljer man av två onda ting? Ja jag har ju fortfarande inte valt. Av rädsla. Så jag går kvar mittemellan, o båda är lite halv dåligt. Just nu skulle jag vilja sätta hjärnan på paus o försöka sova lite. får se om de går... den som lever får se. kanske.

Tankeströmmar just precis nu.

Dags att sova strax, men kände att jag nog behöver få ut lite till innan jag somnar. Annars kommer jag bara ligga o tänka på de, o då blir de nog ngen sömn av alls.

Har precis haft en vän här. Fikade lite, pratade lite, renasde upp där de behövdes. Det är otroligt skönt att få snacka av sig lite iblad. Om vad som hänt, få någon annan att reflektera över de man själv inte kunnat sluta grubbla på o då kanske få en ny synvinkel på de hela.

Jag låtsas att det är dig jag pratar med när jag skriver. Att du sitter där på andra sidan o läser detta i nuet. Jag låtsas att du är med mig, fast jag vet att du är nån helt annanstans. Du är lycklig de vet jag. Det har du sagt, och jag vet att du inte vill att jag ska tvivla på dig. Så jag försöker respektera din vilja. Jag försöker. Därför skriver jag till dig här. Du kommer aldrig behöva läsa det. Det har jag lovat att bespara dig. Jag låter säkert som värsta stalkern till någon här, men de va en person som verkligen betydde nåt. Ja, jag vet att de lät desperat när jag försökte få kontakt med dig senast, men det var jag ju oxå! jag bad dig desperat om hjälp! O du ignorerade de! o inte bara de, du hånar mig för de oxå! du anar inte hur tacksam jag är för allt du gav mig förra året. Jag ger dig väldigt mycket respekt hjärtat. Och väldigt mycket respekt. Jag försöker respektera din vilja, trots att min egna är en annan. Jag  ska verkligen fösöka att alltid behandla dig som en vän även om inte jag får vara din. Du är alltid välkommen i mitt liv. Jag vet att du inte vill ha mig i ditt. o av kärlek till dig försöker jag respektera din vilja. Jag hade önskat att du inte hånat mig för de. För den kärlek jag ger Dig. Men du är alltid välkommen i mitt liv.

ÅÅ vad jag skulle vilja säga det till dig! Jag vill att du ska veta hur otroligt viktig du varit i mitt liv. Jag vill inte ta dig från din flickvän, inte alls, jag är glad att du är lycklig! MEn jag hade behövt lite av din hjälp. Ditt stöd. Jag vet att du plaerar att gifta dig snart, med den du håller kär.. När jag såg inlägget i din blogg, till henne, önskade jag inget hellre än att de skulle va till mig. Först trodde jag att de va till mig. Det va verklige allt jag någonsin hade drömt om att få höra, att någon skulle se det i mig. Du fick mig att visa en helt ny sida hos mig. En sida jag så länge längtat efter att få uttfrycka, jag hade bara inte vetat hur. Du gav mig kraft och du lät mig få visa den. Det är otroligt vackert av dig. O det har betydd enormt mycket för mig. därför erbjuder jag dig hjälp, fast jag vet att du inte behöver den. just nu. jag vill bara att du ska veta att jag håller mina löften, trots att inte du hållt ditt. Du lovade att höra av dig, snart. nu har de gått drygt ett halvår o du ska snart gifta dig, men någon annan. Va du kär i henne innan du träffade mig? träffades ni under tiden vi sågs? Är jag bortglöm för dig? Vem är jag för dig? vem var jag för dig? har jag någonsin betytt någonting för dig?

Jag tänker på dig varje dag. Jag vet att de låter helt sjukt, hade någon hållt på så här med mig hade jag typ ringt polisen.. men jag vet inte hur jag ska sluta tänka på dig. Du ger mig kraft. Ja, jag känner dig ju inte längre.. mycket har hänt de senaste halvåret. Men den bild jag har av dig. Den person jag en gång lärde känna. Du. Dig älskar jag. Jag älskar Dig. men jag skulle aldrig våga säga de till dig.

Jag har försökt gå ner i vikt, "tuffa till mig", ändrat frisyr, köpt nya kläder, försökt allt för att kunna gå vidare. Man istället hoppas jag att du ska se min nya frisyr o ångra dig, att du lät mig gå. Varför kan ingen älska mig? vad är det för fel på mig? jag vet att jag låeter desperat, men jag är ju de! jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet att de finns människor omkring mig. Men jag känner inget. Jag hade så önskat att jag kunde känna lite av den kärlek jag ger. Jag vill veta hur de känns. Det är min dröm. Bara en av många. Men den är hemlig, precis som de andra drömmarna. så säg inget till nån. Jag vill ju inte verka svag. Då kommer ingen någonsin kunna älska mig. Varför måste jag va ensam?

En gång skrev jag en låt om självmord. varför måste Du dö? va en rad.. varför ska jag fortsätta leva, frågar jag nu. Varför? Är det ingen som vet? Hur gör Du för att leva? Hur gör du? Hur lever man? när man inte längre känner att man gör de? 

Nu ska jag inte gråta mer idag. Jag vill bara somna så de tar slut. Jag vill bli gammal fort. Så jag blir av med eländet. 

Jag älskar Dig.  I smyg.
Ta hand om Dig.

adjö.



Jag VILL

En nyhet: jag sparar och publicerar alla mina inlägg utan att korrekturläsa dom. De blir ju ingen sport annars. Så nu vet ni vad jag verkligen tänker. Så här går mina tankebanor, konstikt, kul, trögt eller spännande...välj själv. Jag ska försöka vara mig själv i allat jag skriver. Just för att träna på de. Inte lyssna till någon annan suck o korta ner talet, eller dra upp tempot o missa detaljer, eller förklara extra när någon inte förstår. Jag skriver precis de jag vill, så mkt att jag själv förstår. Jag vill ju naturligtvis att Du ska förstå. Så gör du inte de, får du gärna fråga. men jag menar bara att jag får en stund för mig själv där jag bar aägnar mig åt mig själv. Egoistiskt, ja. Men jag tror att de är bra att vara de ibland. Tar man inte hand om sig själv, kommer ingen annan göra det åt dig. Det är vad jag lärt mig. Men jag vill inte att jag ska vara en sån person som sprider det vidare. Jag vill va en "tryggve", som jag hörde om på tvn igår..(fast de gällde män..) jag vill vara en person som folk kan lita på. Jag vill vara perfekt. För alla. Jag vill!

Jag vill känna nyklippt gräs mot mina nakna fötter. Jag känna doften av nyslaget hö. Jag vill se höstens alla vackra löv. Jag vill kunna använda mitt nya paraply. Jag vill se nysnön på vägen innan någon kört upp spår i den. Jag vill följa djurspår i snön. Jag vill se snödropparna växa fram. Jag vill se fåglarna komma tillbaka. Jag vill vakna av mig själv och inte av väckarklockan. Jag vill kunna känna glädje åt något. Jag vill kunna känna att jag älskar utan krav på att få något tillbaka. Jag har älskat så mkt att jag borde veta att de gör ont när man älskar någon utan att få något tillbaka. Men jag vill ju inte att den personen ska känna samma sak. jag älskar ju den personen. Jag vill någon gång, ett endaögonblick få känna att jag är älskad. Då kanske jag förstår meningen med livet.

Ta hand om dig!
kram

Långa inlägg som ingen vill läsa

Jag har ju skrivit så långa inlägg att ingen jävel kommer orka läsa dom. Sen har jag ju en väldigt tråkig layout som jag inte vet hur jag ändrar..Någon som vill hjälpa mig och berätta det?

Jag tror jag ska gå o baka. Borde äta något. Är inte hungrig, men iaf. Va ett tag sen frukost. Ted gärdestad o hans bror har gjort en väldigt fin låt om sorg. Ja, inte bara sorg. Den handlar om många saker tycker jag. Men i alla fall.. "I den stora sorgens famn". Lyssna på den. De rkomenderas. Så otroligt vacker text.

En annan vacker text, oavsett om man är religöst troende eller inte, är; "förklädd Gud" av Hjalmar Gullberg. Rekomenderas oxå varmt!

Sist men inte minst, min absoluta favourittext! (idag iaf) Ett utdrag ur Jonas gardells bok Jenny, texten handlar om vitsen om tomaterna. -Kom ketchup, så går vi! LÄS DEN! :D

Så nu känner jag mig genast lite lugnare...

mycket kärlek till dig på din väg. När de känns jobbigt och tungt kan jag inte gå vägen åt dig, men jag håller gärna din hand. Du är inte ensam. Jag ska göra mitt bästa för att ge dig så mkt kärlek jag bara kan. Kärlek och respekt.

Ta hand om dig!
/ W

In ut, sprut slut

Kära blogg!

äsch.

Meningen med livet

Kära blogg!

Vad gör man när de gör så ont att andas att man inte längre vill leva bara för att slippa? Vad gör man när hjärtat håller på att brista, när de är för trasigt för att kunna fungera men fortsätter på rutin? Är de meningen att man ska bita ihop o härda ut då? Va är meningen med det? Vad ÄR meningen med livet? De måste finnas en anledning till att man plågas, eller hur? Ska vissa månniskor bara finnas för att lida, för att väga upp andras lycka? Är de rättvist? Om de inte är meningen vad men det ändå är så, vad ska man göra åt de? Hur bryter man en cirkel?

När varje andetag gör så ont att man inte längre vill leva bara för att sippa lida mer. När hjärtat redan sprängts i bitar o tårarnas flod förlängesen svämmat över. När det inte finns någon som lyssar eller ser. När man är helt ensam. När man inte orkar göra något åt de, för att man är upptagen med att härda ut att andas? Vad gör man då?

Jag gråter. Jag vet inte längre hur man slutar. Jag är trött. Men kan inte sova. Jag vill leva men vet inte hur. Jag vill dö, men vågar inte. Jag är egentligen inte rädd för att dö i sig. Jag rädd för att de ska göra ont. eller för att jag ska missa något efter min död. För att meningen med mitt liv ska komma där en dag, när de redan är försent.. De måste ju finnas en mening, eller hur? Någon gång måste den ju komma, det är väl bara en fråga om tid, eller?

Jag ser inga gränser. De är helt svart.

Du brukade kunna få mig lugn. Men nu finns du inte längre. Du finns i mitt liv. Men jag finns inte i ditt. O när ingen ser, o ingen lyssnar. Så vet ju ingen att jag finns. Ingen vet att de som verkligen inerst inne är jag, finns. Alltså finns de inte, eller? Är det då man är mer död än levande? Varför härdar jag ut? Är det bara pga av min nyfikenhet och envishet. Jävla envishet! Jag kan göra slut på plågan själv de vet jag. Men jag vågar inte. Ska mitt liv då ha varit för gäves? När allting faller, ska jag stå kvar. De va vad jag ville. Men jag verkar falla först av dom alla.

Vad gör man när de gör så ont att andas att man inte längre vill leva bara för att slippa? Hjärtat brinner och vill ut. Som om en spikklubba vuxit ut genom mitt hjärta o dess taggar har börjat skymta. snart smäller de. men när? jag orkar inte vänta. De gör så ofantligt ont. Vad ska jag göra? någon sa; de är inte din förlust, det är hans.. Pf, varför bryr inte hans sig då? jo för att det är hos mig smärtan sitter.

Ibland stannar tårarna ett ögonblick, för att jag ska hinna tänka en tanke. den här gången hann jag närstan känna en liten gnutta ilska. Jag vill bara få det ur mig. De känns som ett gift o jag försöker tvätta bort de men de kommer bara tillbaka. De som inte dödar oss gör oss bara starkare, sägs de. Hur vet men om man är död då? va? Tänk om jag är ett spöke. Ingen ser mig, ingen lyssnar, ingen vet att jag känner som jag gör. Varför? för att jag skäms. För att jag lärt mig skämmas för att mina föräldrar skäms. För att samhället lärt oss att det är fel att vara så. Jag vill se min mening med mitt liv innan jag dör. Kanske är de så att man inte får den verkliga meningen förrän vi är just; döda. o då är de försent för att påverka de. O vi människor har väl ändå en fri vilja..? ändå måste vi dö. Kanske är det de som är meningen med livet: att vi ska dö? I så fall kan jag ju vara lugn, för de är ju i alla fall en sak jag kommer lyckas med, nån dag, vara sig jag vill eller inte.

Jag har aldriv skrivit avskedsbrev. det är inte heller detta. Som jag sagt; jag är för feg för att göra de själv. Men jag har funderat på vad de sista jag är jag skulle vilja säga till en person. O det jag kom fram till borde ju vara de jag säger till varje männinska innan vi skiljs, för man vet ju inte när de är försent. Skulle de va "jag älskar dig", "hejdå",? Jag tror att jag skulle vilja säga "ta hand om Dig". För jag bryr mig så otroligt mycket om mina medmänniskor. O jag vill att dom ska ha det väl. Så om inte jag finns kvar här för att se till att dom är lyckliga, så måste dom göra de själva. Jag skulle vilja säga "jag älskar dig". För jag älskar väldigt många människor. Men jag är alldeles för feg för att säga något sådant. Jag har aldrig sagt de till någon. Och ingen har någonsin sagt de till mig. Jag fick de i ett sms en gång.. jag blev verkligen rörd, o visste inte vad jag skulle svara först... de va av min mor en gång för längesen. Men jag jag inte börjar..så kommer de kanske aldrig hända? Några kära personer i mitt liv förvann för ett tag sedan, o de sista en av dom sa va just; Ta hand om dig". Jag visste att hon skulle försvinna straxdärefter. Sen gav hon mig en droppe styrka inför framtiden..Hon sa"jag tror hon kommer bli en bra ..." o så sa hon yrket jag hålle rpå att utbilda mig i. MEn det är ju naturligtvis inte de enda minnena av betydelse jag har från henne. Jag har många vackra minnen. Kanks eär de så att jag redan upplevt så många bra minnen att de är dags för mig att må dåligt. O att det är därför jag mår som jag gör..? Jag måste kanske må dåligt för att väga upp de? Eller för att väga upp de goda som en dag kanske kommer hända mig? Nu försökte jag verkligen tänka possivit en liiiten stund. 

Jag brukar faktiskt känna mig lite lugnare när jag sättermig här för att skriva. Konstigt. Men då är jag så fokuserad på att få ner första bästa tanke när den kommer samtidigt som jag fösöker att stava någorlunda rätt, att jag hinner inte tänkta dom där allra jobbigaste tankara. För de jobbigaste kommer ofast bara i små stötar, men sen är jag rädd från de ögonblicken tills nästa gång de kommer, ifall de skulle komma, så jag kan vara berädd...jag är aldrig berädd, även om jag VET att dom kommer. Dom swichar förbi titt som tätt. Några sekunder per minut hinner jag va  andas ut, men oftast är jag så rädd så jag glömmer allt annat. Men varför är jag egentligen rädd? Vad är det jag tror ska hända? Jag är ju inte rädd för att dö, tror jag.. Jag är nog snarare rädd för att leva..

Jag önskar att de kunde få va jag som fick dian blickar, se ditt leende.. Du lovade att du skulle höra av dig snart, Du lovade!! o nu har du flickvän. O är förlovad! efter bara ett halvår!! vet att ni känt varandra länge, men jag ville bara få finnas som en liten liten ögonfrans i ditt liv. Nu finns jag inte alls. De är så det känns. jag vill bara bli gammal fort. få de överstökat. Få ett slut.

Ta hand om Dig!
Hejdå!

De är besvärligt när inläggen är så diffusa att de är svårt att komma på en passande rubrik. Jobbigt.

Idag har varit en sån där jobbig dag igen. När jag bara kunnat tänka på en o samma person. Va o simmade förut, har lite svårt att tränna pga en skada, men simningen har nu blivit ett sätt för mig att få ut min agression. Jag är vanisnnigt arg egentligen. Jag bär på väldigt mycket hat. jag vet bara inte hur jag ska få ut de. Jag har inte kraft eller ork att slå, fast det egentligen är precis de jag vill göra. Jag vill slå o sparka tills föremålet jag ger mig på ber om nåd. o är de då en boxningssäck så lär jag få sparka länge.. o jag tror att jag behöver de. Jag har försökt att omvandla ilskan till något annat. Man istället för att bli kärlek så blir de sorg. Jag gråter ut min frustation för att jag inte vet vad jag ska göra annars. Den är alldelles för stor att bära längre. Jag har min vilja. Men den arbetar mot mig samtidigt som jag inte hade klarat mig utan den. Jag har lärt mig att vara tyst o lyssna, o har jag blivit orättvist behandlad o försökt säga ifrån brukade jag alltid bli överkörd. Men jag själv har ändå alltid vetat när jag haft rätt, de har varit de enda som behövdes för min del. Men nu helt plötsligt så vill jag slå ett slag för mig själv. Jag vill inte vara ngn som flyter med. Jag har stora drömmar, o stora mål. o ingen ska få ta dom ifrån mig. Men jag bryr mig ändå om vad andra vill o tycker. Jag vill inte köra över någon annan med mina drömmar. Jag vill isf att vi båda ska få det bästa i situationen. För jag vill inte bli en sån person. Jag vill inte bli som "dom". Dom som behandlat mig illa. Idag har varit en sån dag där all min kärlek till en viss person blev en stor sorg. o sorgen går sakta över i ilska. jag har lärt mig att inte skrika åt folk. fast jag vill. Jag är uppfostrad. Men ilska kan vara bra oxå! Nu behöver jag bara lära mig hur jag ska få ut mitt hat, utan att skada eller såra någon. Jag vill inte berätta alla dom elaka ord jag känner för dom är överdrivna. Men jag känner dom ju, här o nu. o jag skulle inte mena dom om jag sa dom till dig. trots att de är så jag känner.. förstår ni vad jag vill säga? de är flummigt de här o jag vet inte hur jag ska fortsätta nu..

får fortsätta ordbajsa när jag lugnat mig lite. Stream of consciousness. typ.

åååå jag älskar så mkt att jag börjar hata! jag blir snart knäpp! Jag känner ju inte ens personen längre! vi har inte hörts av på ett år, han har flickvän, nytt jobb....han har förändrats.. såg bilder på facebook, jobbigt. konstigt att de är så jobbigt o se någon glad med någon annan, när man egentligen är glad att dom är glada....

Skevt. De är vad de är. Konstigt.  ibland hade jag önskat att allt bara va svart eller vitt. Fast egentligen är de ju skiftningarna som gör livet till liv. o vem vill ha helgrå gardiner som skymmer sikten?? -inte jag.  


Älskar. Älskar inte.
Kanske. Kanske inte.

Tidsfördriv

De här va ju riktigt roligt! Nu känner jag att de börjar lossa lite, tänkte ju sätta mig här en stund varje dag o skriva precis de jag tänker på. De fick inte bli så där genomtänkt att de snarare är en krönika.. de ska bara vara mina tankar. Även om dom faktiskt kan va riktigt djupa ibland.

Fortfarande har jag inte fått ngt svar på min "kontaktanons", trots att de gått flera minuter.  ..ni märker nog att jag försöker slingra mig från de jag borde göra..

De är konstigt att men ibland bara vill fördriva tiden. Jag drömmer om den där passionen till något. till en person, en hobby, träning, till en viss låt, lr något annat, vad som helst! Jag vill känna den i allt jag gör. Jag vill känna den till livet. Men de känns lite som mitt liv står på paus just nu. o jag vet vad jag inte vill, så jag drar ut på de för att kanske finna något bättre sätt att lösa problemet på. Jag vill ju göra de jag gör helhjärtat. Jag vill inte tvivla. Men de gör jag. Jag vill inte hata, men de gör jag oxå. Men jag vill inte sätta mig o plugga just nu, de gör jag INTE....

jag gillar inte förändringar. Inga drastiska plötsliga förändringar. o inte överraskningar. Varför, frågar jag mig då.. kanske för att jag tidigare varit med om många förändringar där dom oftast lett till något sämre. Jag tror att de är så. Jag är rädd. jga är rädd för att bli sårad, för att såra någon annan. Jag är rädd för att vara ensam. Jag är rädd för fysisk smärta o ohälsa. de påminner mig om att jag lever. o just i detta nu vill jag bara bli gammal fort. Men jag vet ju oxå att om jag bara härdar ut en liten stund till så blir de kanske lättare sen. Om jag gör slut på de nu, får jag ju aldrig veta hur de kunde gått..eller?

Läste nånstans att man i varje ögonblick har ansvar för de liv man själv lever. Jag bär ansvar för mig, o Du för dig. Man har i varje ögonblick ett aktivt val. Nu går jag o sätter på tevatten, eller så kastar jag mig framför tåget. Nu ser jag på bingolotto eller hoppar från balkongen. Men den som lever får se, sägs de ju. Antagligen är de min nyfikenhet som driver mig frammåt.

Jag funderar ganska mycket just nu. Ofta är de samma frågor, men varje gång får jag nya svar. O inget av dom är de rätta.

Störtskönt. Gränslöst. Perfekt.

Så ville jag att de skulle stå på min bloggsida. Men jag fattar bara inte hur man designar om den! jag fick bort lite onödigt trams, så den är ju rätt tråkig nu, men har iaf inga knäppa bilder...

Jag gjorde 20 cocosbollar igår. De är inte ofta de blir lika många som de står att de ska bli i receptet, men igår lyckades jag. Har 10 kvar nu... Glädje!

Ingen som har nåt bra musik tips? fick nys om lasse lindh igår, han va riktigt skön faktiskt. ....

De blir lätt lite stelt när de bara är jag som ska komma på samtalsämne i den här bloggen...framför allt när jag inte har nåt vettigt att komma med.  De funkar lixom inte att vara tyst o bara vara ett ögonblick i en sån är diskussion. o eftersom de inte verkar vara så många som läser min blogg, än, så kan jag ju lika gärna skriva ett inlägg till mig själv! JA, de gör jag! (Jag skrev de där med väldigt ljusa bokstäver, föreställ dig en lite viskande o förväntansfull röst.."Ja, deeee gör jag!")

"tjenna snygging!

Hur står de till en tisdagförmiddag som denna? Lust o hänga med hem till mig o käka makaroner o hångla lite?"

(hur tänker jag, skulle jag falla för en sån replik?? jag försöker igen..)

"Hej sötnos!

...måste säga att du har väldigt vackra ögon, ^^ ditt leende påminner om en modell jag jag såg en gång..hm, jo Mona-Lisa hette hon! ..o Ditt hår slår allt jag någonsin skådat, du gör mig knäsvag, tjejen, jag äääälskar dig!"

(nej, de där va inte min typ de där heller...)

Men vem är min typ? Kan ingen fösöka få mig på fall? ja, ni kan se de som en kontaktanons, jag vill finna nån som bevittnar mitt liv. Bevittnar mitt internetliv. Min blogg.

Ha en bra dag, o ta hand om dig!







Trött

En gång hade jag stora tankar med den här bloggen. De har jag egentligen fortfarande, men de händer ju ingenting! Varför är någon så dålig på att uppdatera den? Va?

Jag har inte sovit alls i natt, är sjukt trött men kan inte sova. Vet egentligen inte varför. Men är väl stressad, o har för mkt tankar som rusar omkring. I natt har jag tänkt mkt på en särskild person faktiskt. Han va en stor kärlek en gång. Jag ger honom fortfarande värligt mycket kärlek. och väldigt mycket respekt. men vi har ingen kontakt. Jag vet att han inte vill ha de, så jag försöker verkligen respektera hans vilja. Men jag tänker inte sluta bry mig om honom för de, men jag gör de i de tysta. Jag tänker naturligetvis finnas här o vara hans vän om han någon gång skulle behöva mig, han kommer alltid få va min vän, även om inte jag får vara hans. För jag vill inte vara som han. Jag ÄR inte som han.

så.. då har jag fått de ur mig! nu kanske jag kan börja tänka på nåt annat...

..nehe.. de verkar inte så...

MEN!
KVINNOR!
Shit.

Jag träffade en person som kom att betyda väldigt mycket för mig. Vi har helt olika bakrund, helt olika intressen o värderingar, men vi resonerade ändå på samma sätt. Vi respekterade varandra o på nåt konstigt sätt kändes de som jag faktiskt förstod den här personen. Vi pratade om ALLT, o när jag lärde känna honom fann jag en sida hos mig själv som jag så otroligt länge gärna har velat ge utryck för, men tidigare inte vetat hur. Och så helt plötsligt blev de den naturligaste sak i världen. De va okej att känna ilska, sorg, hat o vrede, men oxå att skratta trots att jag kanske borde va ledsen. sen träffas man. Har sex några gånger. o så blir man ignorerad för alltid bara för att han är rädd att vi blir "mer än vänner". De e okej, om han hade sagt de till mig. För enligt mig va vi verkligen bra vänner. Både han och jag anförtrodde varandra saker, som vi aldrig pratat med någon annan om. Han hade ganska nyligen blivit singel, o jag visste väl att han inte ville ha ett förhållande. De ville inte jag heller. Men strax därefter blir jag sjuk. Ganska allvarligt sjuk. O jag bad honom om hjälp. Visst, de lät säkert desperat, men de va de ju oxå! Jag visste inte vem jag skulle prata med eller vart jag skulle vända mig. Inte ens min familj fanns kvar där för mig. Inte när jag verkligen behövde dom. jag har mist så jävla många människor runt omkring mig när de väl gäller. Jag fattar inte att jag inte lär mig! man borde kanske bli hård o kall tillbaka, eller försvinna från dom o ignorera dom när dom ber om hjälp..  men jag vill ju inte va sån själv!

Shit.

O tiden bara går o strax efteråt har han flickvän... hon är min motsats. Jag är glad att han är lycklig. men jag kan inte rå för att min kärlek för honom bara växer. Jag respekterar hans vilja. de gör jag. Men jag är så sjukt trött på att bli hånad för de! Jag är trött på att bli hånad för den kärlek jag ger, Dig.

Hur ska jag gå vidare? de har gått drygt ett år sen jag först lärde känna honom, o ett halvår sen han bröt o skaffade flickvän. Jag fann något i honom som jag inte vill släppa. en enorm styrka som gjorde mig trygg. o jag vill bara få finnas i hans liv. Att han ska se mig. visst är de konstigt att en människa kan lämna så djupa spår i en annan människas liv? konstigt och vackert. Jag vill inte hata honom heller, även om de säkert varit lättare. Jag är verkligen tacksam för de stunder jag fick med honom. För allt han gav mig. Men jag vill att han ska se mig. vara med mig. kyssa mig.

Suck.

Tack.

RSS 2.0