ur En princessas dagbok 1 och 2

mod är inte avsaknar av rädsla utan insikt att något är viktigare än rädslan.
 
Mod är inte avsaknad av fruktan utan övertygelsen om något större än fruktan.

Har känslorna utanpå idag. Musikens makt är stor.

Har känslorna utanpå idag. Musikens makt är stor. Gråter. Toner och rytmer o ord tröstar. Lungar. värmer. Dom finns där. dom är. dom kasnek man kan våga lita på ? men inget är beständigt. imorn kanske jag är döv.

älderkursarnas examen.

Examen. äldrekursarna tog examen. o jag tittade på.

jag har lixom inget att gå hem till.

Pratade m HW på msn. Hon är en riktigt fin vän!!
Jag behöver göra något för att må bra. MEn jag vet inte vad jag ska göra. Vad ska jag göra?

Tänka sig in i den omvända situationen?
Inte klara det själv? Kan ju nte förvänta mgi att nån annan ska göra det.
kansek inte behvöer direkt hjälp?
Vi är bäst, o vi hjälps åt!

hemma hos JK.

Nu har jag gjort så där dumt igen. Att jag inte skrivit på länge. för att jag haft så mkt jag vill ta upp/borde ta upp. Saker som hänt som jag velat skriva av mig, men inte ens orkat. typ äldre kursanars examen.

Har precis träffat JK. O de känns inte bra. Allt jag gör eller säger känns så fel. jag vill att du ska behöva mig. Att du ska vilja va med mig, för din egen skull, inte för min. För jag behöver nån som ser mig, de gör jag. men jag vill känna att nån behöver mig oxå. Varför just jag? varför skulle nån behöva just mig?

Inget jag gör känns tillräckligt för dig. Allt kring dig är så stort. så extremt. Jag orkar inte va så extremt fullt ut. Inget jag gör eller sg är tillräckligt. Du frågar varför jag inte gör "så" istället. o jag har inga svar. De är så galet jobbigt att du ifrågasätter. Ge gärna förlsag, jag behöver lla tips jag kan få, o vill GÄRNA ha dom! men jag känner mig så påhoppad av allt du säger. o jag knner att jag måste försvara allt jag säger o gör. jag vågar knappt säga något för jag är rädd att du ska använda de emot mig om du inte tyckr de är tillräckligt jobbigt, eller tufft. jag vill få dig att skratta. jag är avundsjuk på att du träfffar dina "tjejkompisar" o att jag inte är en av dem längr.e ett tag erbjöd du mig att va med. Nu när jag börjar ivilja träffa folk så bjuder du inte med mig längr.e DU gör allt så fel! du anar inte. Jag blev så glad när du ringde, o så idag när jag sa de, för att göra dig glad, så sa du, "ja jag hörde det". Som att de va negativt, o du fick mig att skämmas för att jag blev glad. JAg vill bygga upp en ny relation med dig. Vågar inte säga något, för du är så hårs, så stark. O allt du gör är det bästa. Varför måste jag va på samma nivå? Varöfr måste man köpa skor  o väskor med märken? Idag berättade du om hru du o johan haft de jobbigt, hur ni va på väg att göra slut.. varför har du inte berättat de för mig?

RSS 2.0